Marco Borsato in beeld en geluid (+WIN!)

Vrije tijd door Ze.nl

En dan is er voor diezelfde fans nóg een verrassing te melden. Er is ook nog een prachtig fotoboek verschenen met daarin de mooiste foto's die gemaakt zijn tijdens de Symfonica In Rosso tour. En wie kan Marco beter portretteren dan fotograaf Loe Beerens? Die is namelijk al jarenlang Marco's vaste fotograaf. Marco zegt er zelf het volgende over in de intro van zijn boek: "Voor Loe is er geen plek voor, op of achter de bühne waar hij en zijn camera niet zijn geweest. Hij kan feilloos alle gevoel en emotie van het moment vastleggen, fotografeert vanuit camerastandpunten die technisch gezien onmogelijk lijken. Hij kan als geen ander een verhaal vertellen met zijn foto's".

Loe is een gepassioneerde fotograaf. Iedere foto die hij maakt vertelt een verhaal. Als je het kantoor van Universal Music in Baarn bezoekt dan lachen Loe's mooie artiestenfoto's je overal toe. Maar er is één Nederlandse artiest waar Loe wel een hele speciale band mee heeft opgebouwd en dat is Marco Borsato. "Ik heb in mijn loopbaan heel wat artiesten voor de lens gehad, nationaal en internationaal, maar mijn band met Marco Borsato is toch wel heel erg speciaal. Ik heb hem leren kennen via platenmaatschappij Universal waar ik ooit begon als webdesigner, maar nu de 'huisfotograaf' ben.

Afbeelding verwijderd door redactie

De samenwerking met Marco begon echt serieuze vormen aan te nemen toen hij zijn live-concerten in de Kuip aan het voorbereiden was, een paar jaar geleden. Ik heb alle concerten die er toen waren op beeld vastgelegd. Marco was zo blij met het resultaat ? volgens hem 'een onvergetelijke herinnering' ? dat mij ook dit jaar weer gevraagd werd om alle 10 Gelredome-concerten op de gevoelige plaat vast te leggen. Voor Marco zelf, maar ook met het oog op het uitbrengen van een speciaal fotoboek. En dat fotoboek is er nu, tegelijkertijd uitgekomen met de dvd/cd. Dat neemt je mee door de hele show, de kleine en de grote momenten van de voorbereidingen tot de soundchecks en alles wat daarna kwam. Het was een zware, maar hele mooie klus met heel veel uitdaging. Ik ben behalve Marco zelf heel erg blij met het resultaat".

Voor meer info zie www.loebeerens.nl

Afbeelding verwijderd door redactie

WIN!
Dit schitterende fotoboek kan je deze week winnen op Vrouw.nl Om kans te maken, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Fotografie di Marco Borsato heeft inmiddels de gouden status behaald. Hoeveel exemplaren van het boek zijn er verkocht om deze status te kunnen verkrijgen?

Mail je antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl en vermeld hierbij je naam, adres en gebruikersnaam. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot 12 december a.s.

Voor meer prijsvragen, kijk op de voorpagina!