Taartworkshop met 50% korting

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Of het nu voor een verjaardag is, voor een geboorte of gewoon zomaar: een taart valt altijd in de smaak! Voortaan koop je ze niet meer kant-en-klaar, maar maak je ze gewoon zelf na het doen van deze leuke taartworkshop met 50% korting.

Loop jij ook altijd kwijlend langs patisserieën bij het zien van die grote versierde taarten in de etalages? Goed nieuws: voortaan kun je ze gewoon zelf maken!Want tijdens deze drie uur durende workshop leer je hoe je de mooiste en lekkerste taarten kunt maken. Je begint met een basis, welke je vult en afsmeert met botercrème. Vervolgens bekleed je de taart met een combinatie van marsepein en fondant. Dan begint het leukste deel van het proces: het decoreren van de taart. Laat je fantasie de vrije loop en maak wat je maar wilt!

Loopt het water jou al in de mond en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Boek deze deal dan vóór 16 maart 12:00 en betaal slechts ? 34,95 in plaats van ? 69,95 ? dat is maar lieft 50% korting. De workshop is te volgen op vier locaties: Huizen, Gouda, Eindhoven en Hoorn. Wees er snel bij, want er zijn slechts 250 vouchers verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie op de website van DayDealers!