Eerste repetitiedag van de musical Tarzan

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Het was druk in de repetitiehal in Utrecht gisteren. Heel veel pers en andere geïnteresseerden waren afgekomen op de eerste repetitiedag van de musical Tarzan. Behalve hoofdrolspelers Ron Link (Tarzan) en Chantal Janzen (Jane) was natuurlijk ook de rest van de cast aanwezig, evenals alle dansers, zangers en iedereen die maar aan de musical meewerkt.

Afbeelding verwijderd door redactie

En dat was nog niet alles, want er was ook belangrijk bezoek uit het buitenland, want ook zanger en componist Phil Collins ? die zowel de muziek als de teksten schreef voor de musical - en regisseur en decor- en kostuumontwerper Bob Crowley waren aanwezig. Na een presentatie en wat informatie over de in april in het Fortis Circustheater in Scheveningen in première gaande musical was het tijd voor de officiële fotoshoot met de cast én andere beroemdheden. Na afloop moest er natuurlijk ook een stukje geproefd worden van de enige echte Tarzan-taart!

Afbeelding verwijderd door redactie

Binnenkort lees je op Vrouw.nl een interview met Tarzan-speler Ron Link en Chaira Borderslee, die de mooie rol van gorillamoeder Kala op zich gaat nemen.