All-Music's Joël de Tombe

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
MAANDAG 29 JANUARI

Tegenwoordig begint mijn week om negen uur in de ochtend in Amsterdam bij... Kemna Casting!
Ja, je leest het goed, ik werk van negen tot ... Iets wat ik al in geen jaren meer gedaan heb, aangezien mijn leven zich vooral 's nachts afspeelde.

Kortom, even wennen dus. Maar wel heel leuk om ook eens de castingwereld te bekijken en eens aan de andere kant van de tafel te zitten. Vooral omdat het nu eens een keer de anderen zijn die zenuwachtig binnen komen.

DINSDAG 30 JANUARI

We zijn bij Kemna Casting een feest aan het organiseren in Club Panama te Amsterdam. Het gaat een feest worden voor acteurs en ik ga er hopelijk voor zorgen dat dit een groot succes wordt!
Natuurlijk treedt All-Music (de huisband van Kemna Casting) op, maar dit keer met verschillende gastoptredens van bekende en minder bekende zingende acteurs.

Wie dat gaan zijn weten we nog niet, maar dat hoor je snel!

Afbeelding verwijderd door redactie

WOENSDAG 31 JANUARI

Vanochtend heb ik een hoop telefonische interviews gedaan, om onze single te promoten en met een aantal bladen gesproken. Ik blijf het toch een apart fenomeen vinden; interviews geven. Altijd gek om over jezelf te praten. Ik zing liever, want dat kan ik tenminste.

Daarna heb ik Antonie Kamerling gevraagd of 'ie zin heeft om een nummer of twee met ons te zingen op 11 maart. Wat een leuke gozer is dat toch!

DONDERDAG 1 FEBRUARI

Vroeg mijn bed uit zal nooit mijn sterkste kant worden. Als ik in de spiegel kijk lijkt het wel alsof mijn wallen op mijn schoenen hangen.

Ik heb vandaag mijn eerste casting op mogen zetten voor een commercial. Ik hoorde dat All-Music is binnengekomen op 79 in de Top 100! Dus om nog maar even een klein verkooppraatje te houden... Help All-Music de winter door en download nog ff allemaal de single bij www.radio538.nl.

VRIJDAG 2 FEBRUARI

Vanavond tijd voor, met, op en onder mijn vriendin Noor. Heerlijk, want echt veel tijd hebben we niet samen, aangezien zij in Eindhoven woont en ik in Haarlem.

Zij studeert en ik werk (wat klinkt dat serieus), dus om haar te verrassen heb ik kaarten gekocht voor The Blueman Group.
Het was echt een toffe voorstelling, al moet ik zeggen dat ik toch wat meer spektakel verwacht had.

Ik lag om half twee in m'n nest, want de volgende morgen moesten we weer op tijd op, om met All-Music op pad te gaan.

Afbeelding verwijderd door redactie

ZATERDAG 3 FEBRUARI

Om half elf haalde Daan (onze manager) mij op bij station Sloterdijk in Amsterdam. Ik moest Edwin ophalen bij hem thuis. Dat is al snel twintig minuten rijden, maar Edwin is er zeker van dat het maar zeven minuten rijden is. Hierover strijden we al bijna een jaar. Snel door naar Breda om daar op te treden voor MotionTv, een regionale tv-zender. Zoals altijd lachen we ons helemaal kapot in de bus om de meest idiote dingen en vreten we ons helemaal lens aan allerlei snoep, chips en andere dingen die we bij een tankstation kopen. Zal Job Gosschalk leuk vinden, die me de hele week bij Kemna Casting pest dat ik te dik word, wat echt niet waar is (!!!)

We hebben in Breda een heel lang interview gegeven en twee nummers gezongen onze nieuwe single Goud en Seasons of Love. Het was erg gezellig. Ze vonden ons goed, altijd leuk om te horen.

Daarna zijn we snel doorgereden naar Scheveningen waar het volgende optreden was: The World Dance Trophy in het Kurhaus.

Even een kleine soundcheck en daarna gezellig pokeren in de kleedkamer waarmee ik 25 euro gewonnen heb, tussen allemaal bloedmooie vrouwen. We stonden in een supermooie zaal en hebben hier drie nummers gezongen.

In de avond hadden we een feestje in de Bob's Saloon in Uitgeest, want de FHM buurmeisje van het jaar verkiezing was daar en zoals je wel begrijpt, wilden wij daar wel bij zijn!
Na honderd biertjes en wodka's waren we om half zeven in de ochtend thuis. Slik...

ZONDAG 4 FEBRUARI

Om half drie opgestaan en de hele dag op de bank gelegen, shoarma gegeten en voetbal gekeken. Heerlijk zo'n dag!!!

Afbeelding verwijderd door redactie
www.all-music.nl
Luister of download hier Goud!

Lees hier het vorige dagboek:
All-Music's Digidagboek: Edwin Jonker