Win kaarten voor Il Divo!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Iedere stem heeft een uniek timbre, maar ze vullen elkaar ook prima aan. ?Nu we elkaar zo goed kennen, hoeven we slechts in elkaars ogen te kijken om te weten wat de ander denkt en hoe hij de partituur gaat zingen. Het is een ongelooflijk sterke onderlinge band", aldus Carlos.

Het idee achter de verwezenlijking van Il Divo kwam van Simon Cowell na het luisteren van Andrea Bocelli's Con Te Partirò naar de vertolking van Sarah Brightman. Hij realiseerde zijn appreciatie voor lyricale stemmen en klassieke muziek, en besliste een multinationaal quartet (Spanje, Zwitserland, Frankrijk en Verenigde Staten)te vormen. Met dit idee, begon Cowell een onderzoek wereldwijd naar jonge zangers die bereid waren om mee te zingen in dit project. Zijn onderzoek duurde twee jaar, vanaf 2001 tot december 2003, toen het vierde lid van Il Divo, de Amerikaanse tenor David Miller ondertekende. Zo bestond de groep uit vier zangers:

* David Miller (tenor)
* Urs Bühler (tenor)
* Carlos Marín (bariton)
* Sébastien Izambard (popzanger)

Afbeelding verwijderd door redactie

WIN!

Op 31 mei staan deze vier mooie heren dus in de Rotterdamse Ahoy'. Wil jij hierbij zijn? Stuur ons dan een Valentijn boodschap voor één van de leden van Il Divo. De twee meest orginele inzendingen winnen twee kaarten voor het concert op 31 mei. Stuur je boodschap naar prijsvraag@vrouw.nl o.v.v. Il Divo Valentijnactie. En vermeldt in je mailtje je gebruikersnaam en adres. Inzenden kan t/m 19 februari.

Luister of bestel Siempre!

Siempre
Il Divo