Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Bride-to-be deelt op Facebook waarom sommigen niet uitgenodigd zijn


Een trouwerij zorgt voor veel geroggel. Niet alleen De Jurk, maar ook het opstellen van een gastenlijst is een pre. ‘Yolo’, dacht deze bruid in spe en onder het motto ‘eerlijkheid duurt het langst’ schreef ze een Facebook-bericht. 
 
Een bruiloft (lees: ‘de mooiste dag van je leven’) wil een gemiddelde bridezilla tot in de puntjes geregeld hebben. Zo ook deze vrouw. Want behalve het regelen van een überromantische trouwlocatie, de hagelwitte jurk, een pingelende achtergrondpianist en een catering die zorgt voor luxe versnaperingen, moet er ook een gastenlijst worden opgesteld. En dat kan soms best lastig zijn. Je wilt natuurlijk niemand onbedoeld beledigen door diegene niet uit te nodigen. De vriend van je ex-collega bijvoorbeeld, die nodig je maar gewoon uit voordat-ie op zijn teentjes is getrapt. Toch?


Deze bride-to-be vond dat niet nodig. Zij stelde een zeer specifieke lijst op en nadat ze de uitnodigingen op de post had gedaan, schreef ze een Facebook-bericht waarin ze vertelt waarom sommigen geen uitnodiging hebben gekregen. De redenen? Als je geen uitnodiging had gekregen had je wellicht te maken met de volgende potentiële verklaringen:
 
  • Als ze je meerdere keren heeft uitgenodigd voor een feestje, maar jij nooit kwam opdagen
  • Als je gewoon een collega bent waarmee ze nooit buiten het werk afspreekt 
  • Als je geen moeite doet om op haar uitnodigingen in te gaan terwijl zij wel altijd komt opdagen op jouw feestjes 
  • Als ze jou alleen ziet in een groep, maar het één op één met jou niet zo fijn vindt 
  • Als je ooit iets negatiefs hebt gezegd over haar en haar verloofde
  • Als je alleen komt voor het gratis eten en de gratis drank
  • Als zij niet uitgenodigd was op jouw huwelijk

Om voor meer verwarring te zorgen voegt ze eraan toe: “Als je toch van plan bent om te komen, laat het me even weten.” Ach ja, ze is in ieder geval lekker eerlijk. Maar of ze nog steeds die vijfhonderd ‘vrienden’ heeft…? Volgens ons typisch gevalletje bruiloftstress... 

Wat vind jij van haar actie? Had jij hetzelfde gedaan? En voel jij je weleens verplicht bepaalde mensen uit te nodigen voor je feestje, terwijl je hier geen behoefte aan hebt?
Bron: Metro.co.uk