Gratis naar de film met Vrouw.nl!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Barbara Covett (Judi Dench) is een eenzame onderwijzeres, die bij zowel haar leerlingen als collega?s bekend staat om haar harde bewind. Ze heeft een eenzaam bestaan en leeft al lange tijd samen met haar kat Portia. Haar wereld verandert wanneer ze kennis maakt met de nieuwe tekenlerares, Sheba Hart (Cate Blanchett). Zij blijkt de aardige, loyale vriendin waar Barbara altijd naar op zoek is geweest. Wanneer Barbara ontdekt dat Sheba een affaire heeft met één van haar jonge leerlingen, verandert de relatie volledig. Ze dreigt Sheba?s geheim bekend te maken bij haar echtgenoot (Bill Nighly) en de rest van de wereld. Wat ze zich vooraf niet realiseert is dat haar eigen geheim nu ook boven water dreigt te raken.

www.foxfilm.nl/notesonascandal
/>

Bekijk hier de trailer!

Gratis naar de film met Vrouw.nl!

Jij kunt deze film a.s. zaterdag via Vrouw.nl helemaal gratis met een vriend, vriendin of wie dan ook gaan zien! De film draait speciaal voor Vrouw.nl lezeressen op zaterdag 17 februari in de volgende bioscopen, op de volgende tijden:

Zaterdag 17 Februari

Amsterdam - The Movies (Haarlemmerdijk 161)
12.30u zaal open
13.00u start film

Den Haag - Pathe Buitenhof (Buitenhof 20)
10.00u zaal open
10.30u start film

Wil jij 2 kaarten voor deze speciale Vrouw.nl voorpremière bemachtigen? Stuur dan snel een mailtje met je naam (voor- en achternaam!), gebruikersnaam op Vrouw.nl en de plaats naar keuze (Amsterdam of Den Haag) naar filmactie@vrouw.nl
We hebben bijna 400 plaatsen weg te geven, maar wees er snel bij , want vol=vol! Aanmelden kan tot donderdag 15 februari 16:00. Uiterlijk donderdagavond hoor je van ons of er voor jou 2 plaatsen gereserveerd zijn, dus hou je mailbox in de gaten!