Miss Beatrix Potter (+ WIN!)

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Beatrix Potter (Renee Zellweger) is op slag bekend als haar eerste boekje, Het verhaal van Pieter Konijn, wordt uitgebracht door debuterend redacteur Norman Warne (Ewan McGregor). Hun eerste samenwerking leidt tot een romance die, geheel tegen de wens van haar strenge ouders en de Victoriaanse traditie, uitloopt op een huwelijksaanzoek van Norman. De zelfstandige Beatrix, geboren in een rijke Londense familie, is echter bereid om de relatie met haar ouders op het spel te zetten om zich te verlossen van het strakke keurslijf. Ze wil haar echtgenoot met haar hart kiezen en niet met haar verstand. Veel kans om haar tegen te werken krijgen haar ouders niet, want nog geen maand na zijn aanzoek overlijd Norman.

Afbeelding verwijderd door redactie

Beatrix besluit zich dan te vestigen in het prachtige en inspirerende landschap van het door haar geliefde Lake District. In haar idyllische boerderij wil ze zich volledig wijden aan haar zelfgeschapen wereld van Pieter Konijn en zijn familie. Maar ondanks haar vriendschap met bijna-schoonzus Millie Warne (Emily Watson) en haar huwelijk met William Heelis (Lloyd Owen) zal ze haar eerste liefde nooit kunnen vergeten.
Bekijk hier de trailer:

Trailer van de film


WIN!

Speciaal voor de fans geven we een aantal van deze prachtige Beatrix Potter pakketten weg t.w.v. ? 110,-, bestaande uit twee voorleesboeken over Pieter Konijn, een 8-delig CD luisterboek met alle verhalen van Beatrix Potter, een 4-delig kinderbestek van Keltum en een unieke Wedgwood giftset met mok en Pieter Konijn knuffel. Meer informatie over deze producten: 030-2411737

Afbeelding verwijderd door redactie

Als troostprijzen geven we ook nog een 3 x 2 kaarten weg voor de bioscoopfilm! Om kans te maken, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Hoe heten de zusjes van Peter Rabbit?

Mail je antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl en vermeld hierbij je naam, adres en gebruikersnaam.
Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd.
Deze prijsvraag loopt tot en met 21 februari a.s.

Voor meer prijsvragen, kijk op de voorpagina!