Love my Way

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Op een dag word je wakker en ben je dertig... Hoe is dat zo snel gebeurd? Want nog steeds ben je voortdurend platzak en heb je die eeuwige strijd met je ex over je dochter. Ook vraag je je af wat je met je leven wilt als je groot bent...

Bovenstaande vragen geven de dilemma's waar Frankie mee worstelt aardig weer. Dat het om een dramaserie gaat wordt ook al snel duidelijk. Ieder personage in de serie krijgt vroeg of laat te maken met persoonlijk leed, een crisis, liefdesverdriet of rouw. Twijfels die voor iedere dertiger min of meer herkenbaar zullen zijn passeren de revue. Het gaat in deze serie echter vooral ook over liefde en loyaliteit.

Hoewel de serie op zich onderhoudend is en ook zeker boeiende thema?s behandelt, moet ik zeggen dat ik gaandeweg soms het idee had in een soap beland te zijn. Er gebeurt zó veel dat het soms wat ongeloofwaardig overkomt. Daarnaast zijn de lijntjes onderling wel heel erg nauw: iedereen is familie van elkaar of heeft 'het' op zijn minst ooit met elkaar gedaan. Daar staat tegenover dat het acteerwerk gewoon goed is en dat ook de typecasting prima is gedaan. Hoewel sommige scènes traag en te weinig uitgediept zijn naar mijn mening - wat soms storend was - voelde ik me wel verbonden met de personages en leefde mee met de ups en downs in hun leven. Wanneer er uiteindelijk een dramatische gebeurtenis plaatsvindt waar iedereen op zijn eigen manier op reageert, zijn er zelfs momenten geweest waarop ik het maar met moeite droog hield.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie
Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

De serie heeft in Australië diverse Awards in de wacht gesleept en is daar al drie seizoenen lang uitgezonden. In Nederland is de eerst serie te zien geweest op Net 5. Het tijdstip was echter laat op de avond en een rondvraagje in mijn directe omgeving maakte duidelijk dat niemand er nog ooit van gehoord had, laat staan gezien had. En dat is best jammer, want het is zeker geen slechte serie. Het duurde even voor ik er echt lekker in kwam, maar daarna was ik steeds benieuwd hoe het verder zou gaan.

Het eerste seizoen is nu in zijn geheel op dvd verkrijgbaar. De dvd-box bevat de eerste tien afleveringen, de pilot van de serie en wat extra bonusmateriaal waarin de sterren hun mening geven over deze serie en hun rol daarin. Verder staat op de achterkant van iedere dvd een kort overzichtje waar de verschillende afleveringen over gaan. Erg handig! Dus voor iedereen die deze serie gemist heeft en nu toch nieuwsgierig is geworden: grijp nu je kans om de schade in te halen!

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie
Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Love my Way Seizoen 1
Met onder andere: Claudia Karvan, Asher Keddie, Brendan Cowell en Daniel Wyllie
Tijd: ruim 470 minuten (4 dvd's)
Uitgebracht door: Warnerbros
Adviesprijs: 42,99 euro
Adviesleeftijd: 12 jaar


http://vrouwen.nl/documents/0a/1b/0a1bddb750d0a14d4442f18ab9647c81.jpg

Bestel hier Online:
Love My Way-Seizoen 1
Asher Keddie