Blingbling voor dummies

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Monique Westerlink begint goed. Voor dummies als wij is een goede uitleg van de te gebruiken materialen onontbeerlijk. Met een overzichtelijke lijst weet je precies waar je aan toe bent. Sieraadonderdelen, rijgdraad, gereedschap en zelfs een lijstje met websites waar je de materialen kunt bestellen. Wij zijn er klaar voor!

Na de materialen volgt een uitleg over de werkwijze. Deze korte en krachtige toelichting is zelfs voor ongeduldige types te volgen. Het kan niet misgaan! Monique geeft tips en leert je zelfs te knopen! En dat alles op slechts 6 bladzijden van het boekje! Vanaf dan is het werken geblazen, maar ook hier is de opbouw prima. Beginnend met romantische eenvoud, terwijl het resultaat er juist heel ingewikkeld uitziet, ga je via Indianenstijl naar geknoopt hout. Maar de schrijfster verschaft je ook ideeën om je tas te pimpen of een sleutelhanger of GSM-koordje te maken.

Sieraden natuurlijk mooi kenmerkt zich door toegankelijkheid. Beginners én gevorderden doen inspiratie op of krijgen handige tips. Het wordt de creatieveling makkelijker gemaakt te kiezen uit al die glinsterende blingbling in de kralenwinkel. Door Sieraden natuurlijk mooi weet je waar je naar toewerkt. De heldere foto's verschaffen een uitstekend beeld van het uiteindelijke resultaat. Een resultaat dat met een klein beetje oefening en dit boekje zomaar binnen handbereik ligt.

Afbeelding verwijderd door redactie
Sieraden natuurlijk mooi
Monique Westerlink
Aantal pagina's: 63
ISBN: 9021337673
Uitgever: Tirion
Prijs: 14,95 euro

Bestel Online!

Sieraden natuurlijk mooi
Westerlink, M.