Bloeiende liefde en groene vingers

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Als de Tuinclub uit het Engelse Swanmere een tuinreis naar het Italiaanse Comomeer organiseert, twijfelen veel van de leden of ze wel mee moeten gaan. Lucy wil persé niet naar Italië omdat ze daar haar vader wel eens tegen het lijf kan lopen. Ze heeft hem nog steeds niet vergeven dat hij haar en haar neurotische moeder verliet voor de Italiaanse Francesca. Als de nuffige, verwende, nieuwe vriendin van haar huisgenoot en beste vriend Orlando ook nog eens meegaat, vergaat haar de lust tot lachen helemaal. Vooral als Lucy beseft wat ze eigenlijk voor Orlando voelt. Zal die leuke Italiaanse componist haar van haar liefdesverdriet kunnen genezen? En wat vindt haar hervonden vader van die actie? Vakantieliefde Alessio heeft nogal een reputatie.

De pasgetrouwde Helen heeft vriendschap gesloten met de 80-jarige Mac. Als ze ook kennis maakt met diens neef Conrad, komt haar wereld op zijn kop te staan. Conrad is getekend door de dood van zijn vrouw en kind. Helen trouwde misschien wel om verkeerde redenen met de steenrijke Hunter. Die geniet van haar afhankelijkheid en vernedert haar keer op keer. Conrad is zo anders en zo lief voor haar. De oude Mac ziet alles met lede ogen aan. Ook hij draagt een donker geheim met zich mee.

Erica James is een bestsellerauteur van formaat en veelgeprezen om haar meeslepende romans. Met Italiaans voor Beginners won zij de Romantic Novel of the Year Award. En terecht. James' schrijfstijl is gedetailleerd en zit vol gevoel. Je krijgt razendsnel sympathie voor de hoofdpersonen en de afloop blijft tot het einde onbekend. Tuurlijk, je stevent onherroepelijk af op een happily ever after, maar wie er uiteindelijk met wie naar huis gaat... dat is de grote vraag.

Afbeelding verwijderd door redactie
Erica James
Italiaans voor Beginners
462 bladzijden
Uitgeverij: De Kern
ISBN: 978 90 325 0373 4
Adviesprijs: 17,50 euro

Bestel Online!

Italiaans voor beginners
E. James