Op deze momenten wil je écht niet zonder batterijen zitten  

Als je erachter komt dat je batterijen het hebben begeven, verzamelen donderwolken zich al snel boven je hoofd. Zoiets komt never nooit goed uit. En er zijn nogal wat situaties waarbij je zomaar zonder kunt komen te zitten. Zo wil je écht niet zonder batterijen zitten wanneer…

… je snel van zender wilt wisselen. Je vriend moest per se die langdradige voetbalwedstrijd afkijken (plús de verlening), waardoor jij dreigt het begin van die romantische komedie te missen.


… jij nog maar tien minuten hebt voor je deadline verstrijkt. Een draadloze muis die dan leeg blijkt te zijn, is niet bepaald bevorderend voor het inleveren van het document waar je tien avonden aan hebt gezeten.    

… de stroom in je huis is uitgevallen. Je kleine teen krijgt heel wat te voorduren wanneer jij in een pikdonker huis op zoek bent naar werkende batterijen voor in je zaklamp.

… je denkt ruim op tijd te zijn omdat je klok dit aangeeft. Wanneer echter een kwartier later blijkt dat het nog steeds kwart voor twaalf is, vergaat het lachen je wel.

… jij op je terrorneefje moet passen. Ja, hij is lief. Maar de keel die hij opzet wanneer zijn speelgoedauto leeg is en jij dat ding niet weer aan de praat krijgt, bespaar jij jezelf liever.

… je een pakketje hebt besteld. Die DHL-bezorger die aan je deur stond en driftig op je deurbel drukte, heb je daardoor compleet gemist. En natuurlijk heeft die beste man het niet afgegeven aan je buurman, maar zal jij toch echt naar het dichtstbijzijnde ophaalpunt moeten. Leuk hoor, dat ‘thuis bezorgen’.

… je vriend de meest rotte dag heeft gehad. Als hij stoom wil afblazen met een potje FIFA kunnen de batterijen van zijn controller maar beter niet leeg zijn.

… je net van plan was jezelf eens goed te verwennen als je vibrator ermee ophoudt... 'Nough said.

… het nieuwe jaar begint. Erg succesvol worden je foto's niet wanneer de batterijen van je camera leeg blijken te zijn. Je telefoon is ook niet echt een alternatief, want mooie kiekjes maakt die niet in het donker.

Kortom, zonder batterijen zitten is rot. En daarom is het handig jezelf aan te leren al-tijd batterijen in huis te hebben. Duracell batterijen gaan ontzettend lang mee waardoor je vriend je niet zomaar de wind van voren geeft wanneer zijn Playstation-controller niet reageert. Scoor jouw setje Duracell-batterijen snel hier, heb je meteen een leuk cadeautje voor het nieuwe jaar!