De Stripper

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Welkom op de Strip van Las Vegas. Altijd heet, altijd sexy en er is altijd avontuur. En nu wordt het zelfs nog heter! Las Vegas wordt opgeschrikt wanneer er twee moorden worden gepleegd. Een beroemdheid is vermoord tijdens een uitspatting met een prostituee en een schooljongen is gedood door een aanrijding met een auto. De auto is doorgereden. Twee slachtoffers die niets met elkaar te maken hebben, twee moorden zonder motief.

De rechercheurs Jonathan Stride en Serena Dial krijgen deze zaken toegewezen. Zij zijn een stel en hebben elkaar ontmoet in Minnesota (zie: Verdorven van Brian Freeman). Jonathan en Serena werken tegen de klok om de moorden op te lossen, terwijl er steeds meer doden vallen. Ze volgen een spoor van wraak dat leidt naar een vastbesloten seriemoordenaar. Als ze de waarheid niet op tijd aan het licht kunnen brengen, zou die wel eens voor altijd begraven kunnen worden in de puinhopen van Sin City.


Het eerste boek van Brian Freeman, Verdorven, is verschenen in 46 landen en 17 talen. En met De stripper zou hij dit succes wel eens kunnen evenaren. Van het begin tot het eind is het verhaal spannend.

Je leest de gedachten van de verschillende hoofdpersonen, waardoor je een helder beeld krijgt van de moorden die worden gepleegd en de pogingen tot het oplossen van deze moorden. Ook word je voortdurend op het verkeerde been gezet. Want wie heeft het nu echt gedaan en is de wraak wel terecht? Sterke verhaallijnen zonder 'losse eindjes', dat is wel de kracht van Brian Freeman. Hij laat niets aan het toeval over en dat is erg prettig. Wanneer je het boek uit hebt blijf je niet met vragen zitten.

Een ijzersterke thriller van de hand van Brian Freeman. Wanneer je van thrillers houdt is dit zeker een boek dat je gelezen moet hebben. Zelfs al heb je de voorloper Verdorven niet gelezen.


Brian Freeman
De stripper
447 bladzijden
Uitgever: The house of books
ISBN10: 9044319159 / ISBN13:9789044319156
Adviesprijs: 17,90 euro

Bestel Online!

De stripper
Brian Freeman