Niet zomaar een one-night stand

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Alison Scott heeft haar leven goed voor elkaar. Ze woont tijdelijk bij haar lieve zus en diens gezin en werkt voor een grote televisiemaatschappij. Op een dag krijgt ze de mogelijkheid om vóór in plaats van áchter de camera te staan. Met de nodige promotie ziet haar toekomst er zonnig uit en kan ze gaan uitkijken naar een huis voor zichzelf. Ben Stone (Seth Rogen) daarentegen is de grote tegenpool van Alison. Deze twintiger woont met zijn vier vrienden in een ongeregeld huis. Ze tafeltennissen, blowen wat, roken een waterpijp en zijn ondertussen bezig met de lancering van een zeer speciale 'nude-website'.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Als deze twee uitersten elkaar in een discotheek ontmoeten is humor eigenlijk het enige wat ze delen. Ze hebben een gezellige avond en drinken na één drankje er nog één, en nog één, en nog één� tot ze samen in bed belanden.

De volgende ochtend kunnen de twee zich nauwelijks nog iets herinneren. Snel neemt Alison afscheid van Ben en pakt haar dagelijkse leven op. Maar dan is Alison na een aantal weken iedere morgen misselijk, zo erg dat het haar werk belemmert. Na zo�n tachtig zwangerschapstesten en een bezoek aan de dokter, blijkt een nachtmerrie werkelijkheid te zijn geworden: ze is zwanger van haar one-night stand. Wat haar dan te doen staat, weet ze zelf eigenlijk ook niet. Ze besluit contact met Ben op te nemen om samen de situatie onder ogen te zien. Maar of dat soepel zal verlopen...

Afbeelding verwijderd door redactie

Knocked Up

is een film voor mannen en vrouwen. De verschillen én overeenkomsten tussen de geslachten komen naar voren en zorgen voor grote herkenbaarheid. De regisseur van de film is Judd Apatow, die eerder The 40-Year-Old Virgin regisseerde. Hoewel Knocked Up wat liefelijker is, is de film qua humor vergelijkbaar. Vandaar dan ook dat óók de mannen in de zaal volop kunnen genieten en smakelijk om Ben en zijn vrienden zullen lachen. De film biedt voor elk wat wils: een romantisch, zelfs licht dramatisch verhaal gecombineerd met droge, soms platte humor. Knocked Up is dus dé ideale film om met je vriend of man naar toe te gaan!

Afbeelding verwijderd door redactie
Knocked Up
Speeltijd: 129 minuten
Adviesleeftijd: 12 jaar
Vanaf 27 september in de bioscoop