Buiten zinnen!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Maar dat is allemaal nog niet het ergste. Want Karlijn droomt. Ze heeft nachtmerries over een enge man in haar slaapkamer die haar pijn doet. Karlijn is doodsbang en weet niet bij wie ze om hulp zou moeten vragen. En dan komt Karlijn om, bij een auto ongeluk.

Eva was het beste vriendinnetje van Karlijn. Jarenlang liepen ze hand in hand naar school, totdat Karlijn naar de middelbare school ging. Eva schrikt heel erg van het nieuws dat Karlijn is overleden. Karlijn's moeder stuurt haar de oude dagboeken, die mag Eva houden. En wanneer Eva begint te lezen, begint ze zich steeds meer af te vragen of het ongeluk van Karlijn wel écht een ongeluk was.

Afbeelding verwijderd door redactie
Mel Wallis de Vries

Buiten zinnen

is vanuit twee ik-personen beschreven; Karlijn en Eva. Om verwarring te voorkomen hebben ze voor Eva een ander lettertype gebruikt dan voor Karlijn. Mel Wallis de Vries weet de angsten en twijfels van beide dames over te brengen. Zelfs zo goed dat je het boek in één ruk moet uitlezen.

Het verhaal is boeiend en uiteindelijk vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Het is een spannend boek voor jongens én voor meisjes. En ook al is het een jeugdthriller, volwassen kunnen hier plezier aan beleven. Het verhaal heeft alles wat een echte thriller in zich moet hebben, maar dan voor de jeugd. De schrijfster weet je vanaf de eerste pagina te boeien met plotwendingen. Je denkt voortdurend te weten wat er nu écht met Karlijn is gebeurd, maar elke keer wordt het toch weer anders.

Een leuk, vermakelijk boek dat zich kwalificeert als een echte page turner.

Afbeelding verwijderd door redactie
Mel Wallis de Vries
Buiten zinnen!
224 bladzijden
Uitgeverij: The house of Books
ISBN: 9789044319002

Bestel hier online!
Buiten zinnen
M. Wallis de Vries