Hans Teeuwen zingt! + WIN!!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Bloomingdale aan Zee

is de perfecte locatie voor een heerlijk avondje After Summer Swing met Hans Teeuwen "Zingt". Niet dat er helemaal niet gelachen wordt die avond, want in het voorprogramma staat de briljante stand-up comedian Wouter Meijs. Maar daarna is het dan echt de beurt aan de zanger Hans Teeuwen.

De carrièreswitch van cabaretier naar subtiele jazz-zanger eind 2006/begin 2007 is een daverend succes gebleken. Hans Teeuwen vertolkt, begeleid door zijn band, op een fantastische wijze liedjes van artiesten als Frank Sinatra, Billie Holiday en Sarah Vaughan.

Klik hier om kaarten te bestellen voor deze show!

Afbeelding verwijderd door redactie

WIN!

Wij mogen 2 x 2 kaarten weggeven voor deze show van Hans Teeuwen! Geef, om kans te maken op deze kaarten, antwoord op de volgende vraag:

Hoe heette zijn succesvolle theaterdebuut uit 1994?

Stuur een e-mail met het goede antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Hans Teeuwen" als onderwerp en tevens je naam, adres en gebruikersnaam. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot maandag 10 september 09.00 uur.

Voor meer prijsvragen, kijk op de voorpagina.