Er op uit met Blond Amsterdam!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Mokken, glazen, ontbijtborden, theepotten, ovenwanten, theedoeken, schilderijen... de dames van Blond Amsterdam hebben het maar druk met ons te voorzien van een beetje kleur in ons leven. Maar ze gingen nog een stapje verder, ook in de keuken brachten ze kleur door het uitbrengen van een kookboek Lekker Blond. Maar mocht je denken dat ze hun assortiment compleet hebben, dan heb je het mis. Het maken van het kookboek heeft Janneke en Femque blijkbaar zoveel plezier opgeleverd, dat er op uit wilden. En ze nemen ons mee!

Ken je dat? Van die momenten dat jij wordt aangewezen als dé persoon om het vrijgezellenfeest van je beste vriendin te organiseren? Of dat je er zó graag eens op uit wilt, ontsnappen aan de dagelijkse sleur, maar niet wil belanden in een suf hotel dat niets verschilt van waar je eerder bent geweest? Of wil je gewoon eens lekker een dagje keten? Aan al deze wensen hebben Janneke en Femque gedacht.

Afbeelding verwijderd door redactie

Het boek Leuk Blond is op de typisch gezellige manier die ons al zo bekend is vormgegeven. Leuke tekeningen met veel kleuren. Het hele boek is geïnspireerd op de slogan girls just wanna have fun! De tips zijn ingedeeld in handige thema's. Of je nu een durfal bent, wil fröbelen en friemelen of lekker een nachtje weg wilt, in één oogopslag krijg je de beste adresjes door. En dit zijn dan niet de geijkte adviezen als shoppen in Den Haag of een museum bezoeken, maar écht leuke dagjes of weekendjes uit. Ga bijvoorbeeld slapen in een tipi of je hand laten lezen. Succes verzekerd! Maar ook als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, dan is er een tip om je jezelf eens lekker te verwennen met een zelfgemaakt maskertje.

Een superleuk boek, helemaal geschikt als kerstcadeautje of als spontaan present voor dat vriendinnetje die niet helemaal lekker in haar vel zit. Girls just wanna have fun: wat zal 2008 een prachtjaar worden!

Afbeelding verwijderd door redactie


Leuk blond
Geffen, F. van & Dröge, J.

128 bladzijden
Uitgeverij: Kosmos
ISBN10: 9021516047
ISBN13: 9789021516042