Ik huur een man!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Een 'normale' vriend vinden in zo'n korte tijd is ook voor een meisje met de looks van Jacky een lastige opgave. Ze besluit daarom tot grote hilariteit van haar vriendinnen een man te huren. Via een kennisje uit de sportschool - die lyrisch is over haar verovering - krijgt ze de gegevens van een betrouwbaar bureau. Na een telefoontje kiest ook Jacky daar haar droomvent uit. Vol spanning wacht ze op de bijzondere dag. Tenslotte huur je niet iedere dag een man in.

Alex, zoals de gigolo heet, blijkt een ontzettend knappe man te zijn. Eentje die Jacky zelfs herkent. Ze is hem tegen het lijf gelopen toen ze haar beste vriendin Jamie op haar werk bezocht. Toen was ze al onder de indruk van zijn mooie verschijning. De aantrekkingskracht tussen die twee spat dan ook van de bladzijden af. Het saaie feestje van Allan verlaten ze dan ook al snel om van elkaar te genieten in een hotel.

Dat er iets aan de hand moet zijn, heb je als lezer meteen door. Al is dat niets om je zorgen om te maken, want chicklits zijn over het algemeen vrij voorspelbaar. Gelukkig zitten er nog wel wat verrassende wendingen in het verhaal, maar het eind blijft erg cliché.

Conny Regard schrijft erg vlot, maar daarbij maakt ze ook fouten. Dat was ons al opgevallen in haar debuut Liefde of Leugens, maar ook in Ik huur een man! heeft de eindredacteur wat misverstandjes over het hoofd gezien. Erg jammer, want dit is echt zo'n chicklit die je op één avond uitleest.



Ik huur een man !
Regard, C.

271 bladzijden
Uitgeverij: Westfriesland
ISBN: 9789020528527