Leve de liefde!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Ik heb nog nooit van deze schrijfster gehoord, maar ze blijkt al een groot aantal boek geschreven te hebben. Niet alleen 'vermakelijke en heerlijke chicklits', zoals Uitgeverij Zomer & Keuning haar stijl omschrijft, maar ook romans. Een veelzijdige bezige bij dus, want ze werkt constant aan nieuw materiaal.

In Leve de liefde! maken we kennis met levensgenieter pur sang Tess. Ze heeft het goed voor elkaar: een superman die haar op handen draagt, prachtig huis en geld genoeg om desingkleding te kopen. Wat wil een vrouw nog meer? Tess niets, maar haar vriendinnen gunt ze hetzelfde. Tess besluit als cupido op te treden. Nadat vriendin Leonie met succes aan een leuke man geholpen is, heeft ze de smaak te pakken en besluit dat ook haar vriendin Kirsten 'aan de man' moet.

Kirsten hoor je niet klagen over haar vrijgezelle bestaan. Het is dan ook de vraag of zij deze bemoeizuchtige actie van haar vriendin kan waarderen. Dat wil je als lezer natuurlijk ook weten. Wordt het een zoetsappig verhaal waarin iedereen elkaar lief vindt of gaat het nog goed knallen tussen te vriendinnen. Daar zal ik niet teveel over vertellen, maar zoetsappig blijft het in ieder geval niet. Ik heb het verhaal zelf verslonden.

Wat mij betreft hoort Leve de liefde! zeker thuis in de bagage van iedere dame die met een heerlijke chicklit van het zonnetje wil genieten. Neem voor de zekerheid wel een wekkertje mee, zodat je op tijd kunt draaien. Anders loop je een groot risico om maar in één positie gebruind (of verbrand) te zijn.


Leve de liefde!
Anita Verkerk
224 bladzijden
Uitgeverij: Zomer & Keuning
ISBN: 9789059773196