Allochtone viervoeters

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Betty Mercey-Heideman heeft dit boek geschreven en voorzien van een aantal foto's van de dieren. Dat zij op dit idee is gekomen, is niet zo vreemd. Deze vrouw had één van de eerste huisdierenoppascentrales in het land, in combinatie met een praktijk voor dieren met emotionele gedragsproblemen en ze is oud-oprichtster van een organisatie die zich inzet voor de honden in Spanje. Daarnaast heeft ze samen met haar man zestien honden en vier katten.

In Allochtone viervoeters, volgens de schrijster echt een boek voor iedere dierenliefhebber, lezen we alles over de dieren die wij graag een beter leven bezorgen. De schrijfster geeft diverse tips en adviezen over het adopteren van een hond of een kat. Daarnaast bevat het boek informatie over de situatie van zwerfdieren in de wereld. Maar het mooiste zijn natuurlijk de verhalen over de dieren zelf.

Dierenliefhebbers zullen genieten van de vaak emotionele verhalen. Maar op een gegeven moment is het toch genoeg. Wat mij betreft zijn zestig verhalen dan toch iets te veel van het goede. Als is dit voor de echte liefhebber volgens mij nog te weinig.


Allochtone Viervoeters
Betty Mercey-Heideman
366 bladzijden
Uitgeverij: Leonon media
ISBN: 9789071501197