Zo word je een Supermom?

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

In het vrolijk ogende boekje Hoe word jij een Supermom? vertelt Vivian Ewbank-Reijs, in samenwerking met de redactie van het tijdschrift Kinderen, alles over moeder worden en -zijn. Werkelijk alle aspecten komen aanbod. Zo schrijft ze bijvoorbeeld over hoe het is om zwanger te zijn, wat een kindje betekent voor je relatie, maar ook voor je werk. Natuurlijk moet een supermoeder ook tijd voor zichzelf nemen, maar wanneer doe je dat en hoe? Het boekje helpt je hierbij.

Aangezien moeders niet zo heel veel tijd hebben, is Hoe word jij een Supermom? geen dik naslagwerk geworden. Het is juist een handig boekje boordevol tips, dat je er 's avonds even bij pakt. De verhalen zijn ontzettend vlot geschreven, waardoor je er zo door heen leest. En natuurlijk zijn er dan de interviews met de bekende moeders, zoals Irene van de Laar, Isa Hoes, Tanja Jess, Leontien van Moorsel en Rossana Kluivert-Lima, die voor de nodige ontspanning zorgen.

Hoe word jij een Supermom? is een vrolijk geïllustreerd boekje, waardoor het ook een ideaal cadeautje is voor die zwangere vriendin. Tijdens haar zwangerschapsverlof kan ze mooi de benoemde sites bezoeken en de boeken, waarnaar de schrijfster verwijst, ook nog even lezen.


Hoe word jij een Supermom?
Vivian Ewbank-Reijs
144 bladzijden
Uitgeverij: Truth & Dare
ISBN: 9789049998929