Boeken voor onder de boom!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Hex

Hex is de tweede roman van Mariette Middelbeek. Het is een hilarisch boek over een break up. Na een mislukte wereldreis van exact vijf weken en drie dagen, keert Daphne van Dam terug naar Nederland. Tijdens haar afwezigheid blijkt haar vriendje Julian de banden met zijn bloedmooie ex-vriendin Annette te hebben aangehaald en het is hoog tijd voor Daphne om orde op zaken te stellen. Maar hoe moet ze dat aanpakken als Annette niet alleen Julians collega is, maar ook nog eens deel uitmaakt van het damesvoetbalteam dat hij traint? Een echte aanrader als je van heerlijke, nietszeggende, verhalen houdt.


Hex
Mariette Middelbeek
ISBN: 9789059774032

Liever niet verliefd

Elke vrouw heeft er wel één op haar veroveringenlijstje staan: de Foute Man. De getrouwde man, de man van je beste vriendin, of: de oudere man. Zo ook Anne. Zij is ongelooflijk verliefd. En niet op een klasgenoot of buurjongen, nee, op Bram, de baas van haar zaterdagbaantje! Haar vriendinnen verklaren haar voor gek, want hij is toch veel te oud, maar Anne gaat er helemaal voor. Haar Bram is de leukste, liefste, mooiste, beste, en de ware, voor altijd. Voor altijd? Een leuke chicklit voor de net beginnende chicklit-lezeres.

Zwaar verliefd

Een hilarische roman van debuterend schrijfter Chantal van Gastel. Isa is een jonge dierenarts die worstelt met haar gewicht, haar werk en de liefde. Helemaal nu ze als een blok is gevallen voor Ruben, de ontzettend aantrekkelijke eigenaar van een labrador waar ze een levensreddende actie bij heeft uitgevoerd. Maar hoe zorgt ze er nou voor dat hij net zo gek op haar wordt als op zijn hond? Erg fijn voor een lekkere luie zondag, waarop je de deur niet uit hoeft.

Limited edition Geluk in het spel

Jill Mansell is koningin van de chicklit. In Nederland zijn al meer dan 1,4 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Om dit te vieren heeft Poema-Pocket een speciale feesteditie van Geluk in het spel uitgebracht. En gelukkig maar, want haar pockets lees je keer op keer tijdens gestolen momentjes weg. Suzy, een succesvolle makelaar, wordt aangehouden vanwege te hard rijden. Hoe komt ze onder de boete uit? De agent, Harry, is wel de knapste man die ze ooit heeft gezien. Voor Suzy is het dan ook lust op het eerste gezicht. Maar bij hun tweede ontmoeting ziet alles er anders uit, want Harry blijkt ook nog een buitengewoon aantrekkelijke broer te hebben... Jill Mansell blijft de koninging van zoetspapige verhalen.

Dubbel feest

Madeleine Wickham, ook bekend als Sophie Kinsella, staat natuurlijk garant voor een gezellig boek. Zo ook met Dubbel feest!. Tijdens een heerlijke zomer in Oxford raakt de achttienjarige studente Milly bevriend met Rupert en zijn Amerikaanse vriend Allan. Als Rupert haar voorstelt om met Allan te trouwen zodat die in Engeland kan blijven, aarzelt Milly geen moment. Na de formaliteiten poseert ze in haar goedkope trouwjurk lachend op de trappen van het stadhuis voor foto's. Tien jaar later is Milly verloofd met de rijke Simon die prijs stelt op een grootse bruiloft met alles erop en eraan. Milly heeft haar geheime huwelijk nooit aan iemand verteld. Met nog maar vier dagen te gaan haalt het verleden haar onherroepelijk in. Hoe kan ze Simon en haar moeder vertellen dat ze al getrouwd is? Om in één zucht uit te lezen...