Mysteries van Grandview (+ WIN)

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Melinda (Jennifer Love Hewitt) ontdekt dat, terwijl het dorpje wanhopig probeerde zijn donkere verleden te begraven, er nog een hele andere wereld was die letterlijk onder hen bleef voortbestaan. Aan het eind van seizoen twee ontmoet Melinda de geest van haar vervreemde vader, die haar vertelt dat ze een broer heeft. Wat de intenties zijn van haar broer, is aan het eind van dit seizoen nog steeds niet duidelijk. Om over haar vader nog maar te zwijgen. Melinda en haar man Jim (David Conrad) beginnen zich af te vragen of dit kleine dorpje dat ze uitgekozen hadden voor de rust en vrede, niet eigenlijk hen heeft uitgekozen.

Met de hulp van Professor Payne (Jay Mohr), expert in occultisme, en haar trouwe maar sceptische vriendin Delia (Camryn Manheim), spit Melinda steeds weer naar nieuwe antwoorden. Beide personages hebben een ontnuchterende werking in de serie, die ervoor zorgt dat de serie niet te zweverig en vooral: niet ongeloofwaardig wordt.

In seizoen 3 lijkt het fijne romantische beeld van de voorgaande seizoenen losgeweekt te zijn. De afleveringen hebben een rauw randje gekregen. Heerlijk ontspannen een avondje bijkomen op de bank met Ghost Whisperer is veranderd in een avond vol spannende en soms wat angstige intriges.

Naast de gewoonlijke huis-, tuin- en keukengeesten die Melinda naar het licht (probeert) te helpen, krijgt ze verschillende keren te maken met kwade geesten. Zo helpt ze een vriend van Jim, die getraumatiseerd terug komt van een militaire missie. Ze krijgt te maken met een meisje dat haar leeftijdsgenoten de stuipen op het lijf jaagt doordat ze denkt Bloody Mary te zijn. Hoe Melinda altijd weer een glimlach tevoorschijn weet te toveren op de bedroefde gezichten van de mensen om haar heen, maakt de serie alleen al het kijken waard. Daarnaast ontdekt ze dit seizoen, dat ze niet de enige is met een speciale gave. Zo neemt ze een weggelopen meisje onder haar hoede en krijgt ze concurrentie van een oplichter met veel overtuigingskracht.

Ik heb zelf álle afleveringen van Ghost Whisperer gezien. De charismatische Melinda en haar stoere maar vooral zorgzame man, doen me altijd smelten van geluk. Ik genoot van de vele mooie en afwisselende vintage kleding waarin Jennifer de rol van Melinda op zich neemt. Ik verbaas me ook altijd over de vele bezienswaardigheden in haar antiekwinkel. Deze kleine details geven de afleveringen voor mij een persoonlijke touch.

Voeg je bij Melinda terwijl ze de mysteries van Grandview ontrafelt in alle 18 afleveringen van het derde seizoen.

WIN!

Vrouw.nl mag een aantal dvdboxen weggeven van het derde seizoen van Ghost Whisperer.

Om kans te maken op deze prijs stuur je een e-mail naar prijsvraag@vrouw.nl, vermeld "Ghost Whisperer" als onderwerp en zet in het mailtje tevens je naam, adres en gebruikersnaam op Vrouw.nl. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot 19 mei tot 09.00 uur.


Ghost Whisperer - Seizoen 3
David Conrad