Workshop 'In het nu'

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Misschien ken je de boeken van Eckhart Tolle waarin hij dit soort prangende vragen behandelt. Wereldwijd gingen er miljoenen exemplaren over de toonbank. Oprah Winfrey noemde "De Kracht van het Nu" zelfs een van haar favoriete boeken. In "De Kracht van het Nu" beschrijft Tolle de noodzaak van het loslaten, het laten varen van je onechte zelf, je analytische geest, je gedachten. We zijn ons denken niet. Maar wie zijn we dan wel? Maar hoe pas je wat Tolle schrijft toe in je dagelijkse leven?

Roland Guijt, initiatiefnemer van Jezelf.info, laat met zijn "Workshop in het Nu' mensen zelf het antwoord geven op deze vraag. Hij maakt hierin gebruik van het werk van Tolle en vertaalt dit naar het alledaagse.

Je leert en ervaart tijdens de workshop In het Nu wie je echt bent en wat je daaraan hebt in het hier en nu. In een informele, gezellige omgeving wordt gebruik gemaakt van video's en muziek, en vormen discussies, dialogen en vooral praktische oefeningen de ingrediënten om je te laten ervaren hoe jij in de praktijk je leven prettiger kunt leiden. Na deze workshop, die een dag duurt, kan je gemakkelijker gedachten loslaten. Schuldgevoel en angst voor wat er gaat komen worden minder. Het resultaat is dat je met jezelf en anderen beter kunt omgaan. Niet alleen in je privéleven, maar ook op zakelijk gebied.

De workshops vinden plaats op de Utrechtse Heuvelrug. Deze prachtige omgeving en de heerlijke lunch alleen al dragen direct bij aan een beter leven. De kosten bedragen 99 euro inclusief lunch.

De eerstvolgende workshop is op 20 november.
Kijk voor meer informatie op www.jezelf.info
---