Vrouw van de week: Natasja Kok

Columns door Ze.nl
Wie ben jij?
Ik ben Natasja Kok, een tevreden en gelukkige levensgenieter. Naast mijn vaste baan als verpleegkundige, heb ik sinds kort een eigen webwinkel in exclusieve, handgemaakte sieraden. Ik maak unieke sieraden met voornamelijk natuurlijke produkten. Alleen sieraden waar ik zelf helemaal achtersta en tevreden over ben, verkoop ik. Anders begin ik gewoon opnieuw.

Wat is jouw passie?
Mijn passie vind je terug in mijn sieraden. De prachtige kleuren, de bijzondere materialen, de mooie kralen (hoe klein ook) vormen samen bijzondere creaties die (mij) een speciaal gevoel geven. Dit probeer ik op de website ook te verwoorden en over te brengen.

Wat is voor jou belangrijk in het leven?
Mijn familie en vrienden, maar vooral mijn man en drie heerlijke kinderen van 8, 5, en 2 jaar, zijn het meest waardevol in mijn leven. Ik zou ze nooit hebben willen missen, dat klinkt zo heerlijk cliché, maar ik zou niet weten hoe ik het anders moet omschrijven. De levenslust, vrolijkheid en puurheid van mijn kinderen geven mij enorm veel energie en sterken mijn innerlijke gevoel van geluk.

vrouw.nl 2.jpg

Wat is jouw doel?
Genieten van elkaar en van de kleine dingen in het leven. Dat ene zonnestraaltje op een druilerige dag, de mooie tekening op de slaapkamerdeur voor mama; gewoon het waarderen en respecteren wie we zijn en wat we doen. Ieder is bijzonder en uniek.

Welke overtuigingen sterken je op je pad?
Alles gaat zoals het komt, gebeurt met een doel, positief of negatief. Je leert (jezelf en anderen) waarderen, respecteren en accepteren. Maar geniet vooral! Heerlijk!

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.