Actie: Stapel je voordeel op otto.nl.

De maatschappij door Redactie Ze.nl

Stapel je voordeel op otto.nl

OTTO bestaat 30 jaar. Dat wordt gevierd met HAPPY30! Onlangs is de laatste actie gestart: stapel je voordeel. Iedere bestelling vanaf ¤ 30,- wordt beloond. Bestel je tot ¤ 60,-, dan maak je kans op één van de vijf culinaire arrangementen; een diner en overnachting in een hotel van Best Western. Daarnaast krijgt iedereen een uniek aanbod; twee nummers van het magazine Delicious bij een bestelling op villavino.nl, dé wijnwebwinkel.

Win een wijnproeverij

Bestel je op otto.nl voor minimaal ¤ 60,- dan krijg je een wijncheque t.w.v. ¤ 10,-. Deze kun je besteden op villavino.nl. De echte fashionfreaks die voor meer dan ¤ 100,- op otto.nl bestellen, maken kans op het laatste stapelvoordeel; één van de twintig wijnproeverijen t.w.v. ¤ 275,-. Win jij deze proeverij, dan nodig je twintig vrienden uit en een enthousiaste wine-entertainer komt langs met een selectie lekkere wijnen. Proost!

Happy 30!

OTTO
bestaat 30 jaar en noemt dit feest HAPPY30! OTTO viert samen met haar klanten ‘het bontste feest in jaren’. Er worden spetterende prijzen verloot; deze zomer gingen er al een jaar lang gratis auto rijden, een aantal pc-sets, spelcomputers en meer dan 10.000 fashion-accessoires uit. Op otto.nl vind je speciale aanbiedingen op het gebied van trendy mode, de mooiste woonideeën en innovatieve electronica.