Op spreekuur bij de engelen

'Maar waarom helpen ze me sowieso niet?' zul je je wellicht nu afvragen. Dat komt omdat ze zich, volgens een universele wet, niet met ons leven mogen bemoeien, tenzij hun dat wordt gevraagd. Het heeft te maken met de vrije wil die ons geschonken is door God. Een uitzondering hierop is een levensbedreigende situatie. In zo'n geval mag jouw beschermengel jou waarschuwen middels dromen of een stemmetje dat je plotseling hoort.

Er bestaan drie soorten engelen en ze hebben allemaal verschillende functies.
1. Beschermengelen
Iedereen, niemand uitgezonderd, heeft een beschermengel. Deze is al bij je tijdens je geboorte tot aan de dag waarop je naar de hemel gaat. Deze zorgt ervoor dat je veilig bent en altijd geleid wordt.
2. Engelen
Dit zijn lichtwezens die op aarde bij ons zijn. Zij reageren op onze vraag om hulp, begeleiding, bescherming, begeleiding en troost en ook scheppen zij Gods liefdesgedachten.
3. Aartsengelen
Dit zijn de engelen die toezien op de alle (aardse) engelen. Een soort van managers, zeg maar. Allereerst heb je aartsengel Michaël, wiens naam betekent 'Hij die op God lijkt', de verdediger van het licht en de goedheid. Aartsengel Gabriël ('God is mijn kracht') kennen we als de boodschapper die de maagd Maria vertelde dat ze zwanger was van Gods zoon Jezus. Hij is dus de boodschapper Gods. De aartsengel Uriël ('Licht van God') is wellicht minder bekend, maar zeker niet minder belangrijk want hij brengt de liefde in onze levens. En als laatste aartsengel Rafaël ('God geneest'), die over alle vormen van genezing gaat en doktoren en medisch personeel bijstaat.

Afbeelding verwijderd door redactie

In het tweede gedeelte van dit boek komen de taken van alle engelen uitgebreid aan bod en lees je hoe je op verschillende manieren met de engelen kunt (leren) communiceren. Je hoeft er niet eens paranormaal begaafd voor te zijn. Echt iedereen kan het! Maar je moet er dus wel voor open staan. In heldere taal wordt uitgelegd hoe je je geest tot rust kunt brengen om de boodschappen van de engelen te kunnen horen. En met een beetje oefening vertelt jouw eigen beschermengel misschien wel zijn naam aan jou. Je hoeft alleen maar te leren om te luisteren.

In het eerste gedeelte staan boodschappen van de engelen die aan de schrijfster voor ons zijn doorgegeven. Het zijn troostende, genezende, coachende boodschappen over diverse aspecten van ons mens-zijn zoals Depressiviteit, Geld, Jaloezie, Kinderen, Liefde, Loopbaan, Angst en ga zo maar door. Deze woorden komen voort uit liefde en dienen ons ter steun te zijn. De engelen hebben het alleen maar goed met ons voor en zijn blij als ze je mogen helpen. Onze vreugde doet hen weer veel plezier en een simpel dankjewel is voldoende om je dankbaarheid te tonen.

Er staat nog zoveel meer in dit boek, te veel om allemaal hier op te noemen. Als je gelooft - ook als je niet gelooft trouwens - kan dit boek een mooie aanvulling op je leven zijn. Het is een boek vol hoop en kracht voor de mensheid en vol immense vreugde. En dat kunnen we allemaal wel gebruiken tegenwoordig toch!?

Over de schrijfster:

Doreen Virtue is spiritueel psycholoog en werkt met engelen in haar boeken en haar workshops. Ze heeft psychologie gestudeerd en heeft verschillende psychologische klinieken opgericht, die zijn gespecialiseerd in vrouwenzaken. Zij heeft meer dan twintig boeken over engelen, chakra's, nieuwetijdskinderen, gezondheid en voeding op haar naam staan. Doreen Virtue is regelmatig te gast bij Oprah en andere grote Amerikaanse tv-shows en ze schrijft columns in meer dan vijftien tijdschriften.

Doreen Virtue
Gesprekken met engelen - Genezing voor alle aspecten van uw leven
304 bladzijden
Uitgeverij: Forum
ISBN: 90-22-544-559
Adviesprijs: 16,96 euro

Bestel Online!

Gesprekken met engelen
D. Virtue