En de winnaar is...Ramana!

Uri Geller, een ver familielid van Sigmund Freud, is het meest bekend van zijn lepel-trucje. Mentaal een eetlepel buigen, dat kunnen maar weinig mensen. Maar Uri draait er zijn hand niet voor om. En dat is niet het enige wat hij kan. Hij is paranormaal begaafd en gaf vele workshops op dit gebied. Ook geeft hij adviezen aan het bedrijfsleven. En nu hij ging samen met het presentatie-duo Henk Jan Smits en Tooske Ragas op zoek naar zijn opvolger. Hij was niet op zoek naar zomaar iemand die zonder fysieke kracht een lepel kan buigen. Nee, Uri zocht een mentalist die zich op alle fronten kan meten met de talenten van de meester zelf.

De eerste aflevering van De nieuwe Uri Geller show werd uitgezonden op 26 januari 2008. In deze aflevering lieten vijf personen hun act zien, waarvan er vier naar de volgende ronde gingen. Bij elke aflevering viel er een wanna-be mentalist af, zodat er uiteindelijk twee in de finale stonden. De blonde Ramana en de Japanner Hayashi streden tegen elkaar voor de titel van De nieuwe Uri Geller.


Als ik heel eerlijk ben, had de dvd wat mij betreft niet hoeven uitkomen. Behalve wat spannende momenten, is het niets anders dan de beelden die ook al op televisie zijn vertoond. Mocht je een ongelooflijke fan van het programma zijn, dan moet je deze dvd zeker kopen. Als je dat niet bent, dan zou ik het geld besteden aan iets anders, een set lepels bijvoorbeeld.


Nieuwe Uri Geller
Tooske Ragas
EAN: 8715664055410