Geert Kimpen: "Stap voor stap van wens naar werkelijkheid"

Grote paniek ten huize Kimpen een paar dagen geleden. Mijn vrouw, Christine Pannebakker, werkt, op enkele uren rusteloze slaap na, dag en nacht om de deadline te halen van haar nieuwe boek Vrouwenpower, dat na de zomer verschijnt. En opeens gebeurde het. Terwijl ze nadacht over een zin, met een kopje Wienermelange achteloos in haar hand, viel het kopje uit haar handen over het toetsenbord van de laptop. Meteen viel alle beeld weg. Ik hoorde een ijselijke gil en toen ik beneden kwam, zag ik Christine haar laptop uitschudden terwijl de blinde paniek in haar ogen stond. Maar er was geen leven meer te krijgen in de gloednieuwe laptop van slechts 1 maand oud. Haar hele werk, haar boek waar ze het afgelopen jaar zo hard aan gewerkt had, leek vernietigd door één kopje Wienermelange. Toch besloten we ongeveer gelijktijdig niet in de paniek, of “arme ik” stand te gaan zitten. Maar ook dit te zien als iets wat wellicht toch een gunstig effect zou hebben dat we nog niet konden overzien. Ik herinnerde Christine eraan dat vlak voor de deadline van haar boek Wie ben ik, haar computer ook crashte, en dat dit boek een enorme bestseller was geworden.

We brachten de zieltogende laptop naar de computerwinkel, en thuis wachten we nagelbijtend, zoals je wacht wanneer iemand die je dierbaar is, geopereerd wordt, op het telefoontje waarbij de dokter zou zeggen of de operatie wel of niet gelukt was. Vele uren later kregen we het telefoontje met het slechte en goede nieuws. De laptop was overleden maar de zwaar geoxideerde harde schijf zou het misschien redden. Christine kon zich nog langer machteloos toezien niet veroorloven. Ze liet de computerdokters doen wat ze konden, en ging zelf weer aan de slag. Nu ze niet kon schrijven, had ze wel tijd om nog die paar zeldzame boeken raad te plegen waarvoor ze zich tot nu toe geen tijd had gegund. Juichend kwam ze om het kwartier naar boven met nieuwe ontdekkingen die haar stellingen in Vrouwenpower bevestigden en nog meer onderbouwing gaven. De volgende avond pas toonde de computerdokter de nieuw geboren laptop, met het getransplanteerde hart van de oude. Haar boek was gered, ze had cruciale extra informatie gevonden die haar boek nog rijker zou maken, en toen we thuis kwamen, lag er een brief van de Belastingdienst. We hadden recht op een teruggave zo bleek… exact de kosten van de nieuwe laptop!

Wensen verwezenlijken kun je leren, is mijn motto. Het is niet iets dat exclusief is weggelegd voor bofkonten. Alleen moet iemand je de regels uitleggen. Iemand moet je de handleiding geven die ze bij je geboorte zijn vergeten om erbij te leveren. Omdat ik er mijn leven lang naar gezocht heb, heb ik nu zelf die handleiding maar geschreven. De 10 eenvoudige wetten om jouw wens te realiseren. Mijn nieuwe boek “Stap voor stap van wens naar werkelijkheid” kan ik nu aan de lezers van Vrouw.nl met een exclusieve korting van 2 euro 50 aanbieden (zie de kortingsbon hieronder).

Maar er is meer… Je kunt jouw wens ook publiceren op mijn website; www.geertkimpen.com en je laten helpen en inspireren door alle andere bezoekers. Durf opnieuw te geloven in wonderen, en durf je te laten helpen. Je zult versteld staan van het resultaat. Want iedere droom verdient het om gerealiseerd te worden!

Reacties van de lezers die met dit boek aan de slag gingen:

'Wat is er van mijn wens uitgekomen? Ik kan alleen maar zeggen: alles! Alles is veranderd!’ –

"Het voelt alsof ik opnieuw ben wakker gekust!" Gitta.

“Ik ga vanaf september het radio-nieuws presenteren! De eerste Turkse die dat mag doen! Iedereen zou dit boek moeten lezen!” Fatima.

“Mijn moeder heeft een nieuwe baan die alles bevat waar ze eigenlijk naar op zoek was! En dat in amper een maand!” Fiona.

“Ik heb net gehoord dat ik directeur word! Het kabbala stappenplan werkt echt!” – John.

“Morgen is de opening van mijn eerste solo-expositie met beelden! Bedankt!” – Natasja.

"Gisteren verwoordde ik mijn droom. En wat gebeurt er vandaag. ik word net 1 minuut geleden gebeld door een televisieproducent!" Hanna

"Inmiddels heb ik ook de liefde gevonden. Ook dat heeft zich gemanifesteerd." Linda.

"Na twee keer lezen blijf ik mij verbazen over de praktische eenvoud van de tien wetten van creatie." Pyts.

“De mensen stonden in de rij bij de kassa. De driehonderd stoelen waren bezet. Alles is veranderd!” – Lilian.

KORTINGSBON
Als bezoeker van Vrouw.nl krijgt u met deze bon een exclusieve korting van E 2,50 op de nieuwe Geert Kimpen, "Stap voor Stap." In plaats van 12,50 betaalt u slechts 10 euro!

Deze bon is geldig in iedere boekhandel in Nederland, of indien u het boek bestelt via http://www.geertkimpen.com/bestellen.html kunt u deze gegevens kopieren en krijgt u ook de korting.
Deze aanbieding geldt tot en met 10 september 2009.
Actienummer: 90164224


Stap voor stap
Geert Kimpen