Inspirience Live

Geen tijd van wanhoop

Als je naar de wereld om je heen kijkt lijkt er weinig aanleiding voor vreugde. Je houdt je hart vast wanneer de economische crisis jou gaat treffen, als hij je niet al heeft getroffen. En je hoopt vurig dat de Mexicaanse griep aan jou voorbij gaat. Wat nou zelf je eigen werkelijkheid scheppen?! Janosh: “Maar wat als je het omdraait? Wat als deze woelige tijd jou de unieke kans biedt om het beste uit jezelf naar boven te halen?”

Uitnodiging VN

Janosh is kunstenaar, schrijver, geeft presentaties en workshops maar noemt zichzelf vooral een inspirator. Wereldwijd heeft hij de laatste vijf jaar duizenden mensen weten te bereiken met zijn ‘Belevingen’, gebaseerd op Heilige Geometrie. Dit zijn multimedia presentaties, waarbij de toeschouwer wordt geïnspireerd door geometrische, kleurrijke beelden, informatie over filosofie, religie, oude culturen en geometrie, ondersteund door krachtige muziek. Het concept slaat enorm aan, zelfs de Verenigde Naties vereerden hem tot tweemaal toe met een uitnodiging in hun hoofdkantoor in New York. Janosh: “Uitgangspunt van deze presentaties is het inspireren van mensen hun eigen passie te ontdekken, om dromen en wensen in werkelijkheid om te zetten.”

De Heilige Graal

Bij de Heilige Graal denk je misschien aan de beker waaruit Jezus dronk tijdens het Laatste Avondmaal, maar waarschijnlijk niet aan de eindeloze mogelijkheden die je hebt als mens, het geloven in je eigen kracht en het scheppen van jouw Hemel op Aarde. Toch is dit precies waar de Beleving de Inspirience Live - Geometrie en de zoektocht naar de Heilige Graal in jezelf – over gaat. Op zaterdag 19 september kunnen mensen een dag lang rustig achterover leunen in de rode pluche stoelen van theater het Spant en worden ze meegenomen op een reis door de tijd, die begint bij de grootste zoektocht uit de westerse wereld; de queeste naar de Heilige Graal maar eindigt bij … henzelf.

Nieuwe informatie

Een interessante historie openbaart zich, waarbij een heel ander licht wordt geworpen op wat er in de loop van de geschiedenis over gezegd en geschreven is. In de Inspirience Live volgt nieuwe informatie over de Graal, die boven alle voorgaande theorieën en denkwijzen uitstijgt. “Ik heb altijd het gevoel gehad dat de Graal geen voorwerp kan zijn.” Wat hem gaandeweg zijn zoektocht duidelijk is geworden is dat de Heilige Graal zich in onszelf en in alle dingen om ons heen manifesteert. “Het is de ultieme en universele vorm van geometrie, aanwezig in alles. Dus ook in jou en mij,” aldus de inspirator. “In essentie zijn wij geometrie. Alles wat bestaat, elke frequentie bestaat uit geometrie. Het vormt een ontmoetingspunt tussen ‘geziene’ en ‘ongeziene’ werelden.”

Verborgen schatten

De Heilige Graal in onszelf noemt Janosh ook wel ‘de blauwdruk van de ziel’. Kortom: wie je bent, waar je vandaan komt en waar je naartoe gaat. Veel mensen hebben dromen en passies, dat heeft alles met de Graal te maken. Echter, bij de meeste ligt hun schat diep verborgen. Maar om dromen in realiteit om te zetten is het belangrijk dat je positieve gedachten hebt en jezelf bevrijd van overtuigingen en patronen gebaseerd op angst. “Wat ik al zei: wij zijn geometrie, dus ook de gedachten die we uitzenden bevatten patronen die gelijksoortige energieën aantrekken. Waar je je op focust trekt je aan. Dus het is belangrijk jezelf te focussen op wat je wilt. Hier gaan veel mensen aan voorbij en daarom voelen ze zich vaak slachtoffer van datgene wat hen overkomt.”

Zelf gaan ervaren

Dat werken met Heilige Geometrie een manier kan zijn om je leven positief te veranderen, klinkt erg abstract. Gelukkig laat Janosh je van binnenuit ervaren wat deze eeuwenoude coderingen – die ook verschijnen als graancirkels – met je doen. Tijdens de Inspirience onderga je een aantal sterke activaties met hulp van geometrische codes, die je dichter bij je eigen Heilige Graal brengen. De Graalcodes uit deze beleving, dragen namen als: De Slaper en Het Offer. Wie vertrouwd is met Janosh zijn werk, weet dat elke code invloed heeft op een specifiek deel van ons onderbewustzijn.“Het concentreren op Heilige Geometrische vormen kan ons beroeren, raken en betoveren. En als we ermee leren werken, de verborgen schatten in ons blootleggen...”

De Inspirience Live kun je op zaterdag 19 september van 10.00 uur tot 17.00 uur in het Spant in Bussum beleven. Van de Inspirience bestaat ook een online workshop. Met weekopdrachten krijg je inzicht in je eigen valkuilen, je uitdagingen en je uiteindelijke doel. Meer informatie vind je op de website www.janosh.com