Nieuws: Gregg Braden (VS) bezoekt Nederland!

No 1 spreker Gregg Braden (VS) bezoekt Nederland voor de eerste keer!

Een belangrijke boodschap voor een nabije toekomst met de belangrijkste spreker op het snijvlak van nieuwe wetenschap en spiritualiteit uit de VS! Kaarten zijn t/m 28 februari met vroegboekkorting te reserveren bij Bliz Events.

Fractale Tijd

In het nieuwste boek van bestsellerauteur Gregg Braden – Fractale Tijd – smelt de auteur oude en moderne wereldvisies samen tot een krachtig nieuw model van tijd. Door de moderne wetten van fractale patronen te verbinden met de oude concepten van cycli, laat hij zien dat alles van oorlog en vrede tussen landen tot onze meest gelukkige relaties en persoonlijke crises terugkerende patronen zijn van ons verleden. Ieder terugkerend patroon draagt dezelfde condities als eerdere cycli – fractale patronen die we kunnen voorspellen en meten!

Wat dit model zo belangrijk maakt op dit moment in de tijd is dat terugkerende cycli ook een kans in zich dragen – een keuzemogelijkheid – wat ons de kans geeft een nieuwe uitkomst te kiezen voor die cyclus. Braden stelt dat als we tijd vanuit dit perspectief kunnen zien, dat de patronen ons zullen laten zien wat ze inhouden voor de toekomst en hoe we wellicht fouten uit het verleden kunnen voorkomen.

De auteur presenteert in 'Fractale Tijd' een aantal gevallen uit de geschiedenis die de accuratesse van fractale tijdsberekeningen bevestigen en gaat hij verder dan de traditionele grenzen van wetenschap en spiritualiteit om de evidente vraag te stellen die gesteld dient te worden: Wat vertelt fractale tijd ons over 2012 en verder? Omdat de cycli zich herhalen is het zaadje voor 2012 al geplant en bestaat het patroon al! In Fractal Time zien we dat we wat we kunnen verwachten als we de Great World Age afsluiten, zoals beschreven in de Maya kalender, en het geheim tot ons moment in de geschiedenis!

Een brief van Gregg Braden over 'Fractale Tijd':

In mijn carrière bij innovatieve ondernemingen als Martin Marietta Aerospace, Phillips Petroleum en Cisco Systems leerde ik een krachtig principe dat toepasbaar leek in het dagelijkse leven als ook op de werkvloer. Het is zo simpel als dit:

Als we iets zien dat we niet begrijpen, komt dat normaliter omdat we niet alle informatie hebben.

Voor mij is de angst en de onenigheid over het jaar 2012, het einde van een 5.125 jaar durende cyclus in de Maya kalender, onbegrijpelijk. De voorspellingen over 2012 varieren van een tijd van chaos en destructie tot duizend jaar vrede en saamhorigheid. Dus welke van de twee is het? Wat kunnen we realistisch verwachten nu we deze mysterieuze datum naderen? In mijn persoonlijke verkenning naar de einddatum van 2012 ontdekte ik al snel dat het antwoord op mijn vragen verborgen ligt in een oud geschrift over tijd. In Fractale Tijd: 2012 en de nieuwe wereld – deel ik wat ik heb gevonden.

Dit boek is het resultaat van een kwart eeuw onderzoek en ontdekkingen naar onze relatie tot de tijdscycli. Omdat cycli zich neigen te herhalen en we weten waar we moeten zoeken in het verleden, dan weten we wat we kunnen verwachten voor de toekomst. Gelukkig heeft de Natuur precies dat gedaan! Door de unieke Tijdscode calculator die in het boek wordt geillustreerd, kan iedereen heel makkelijk de data in hun persoonlijke en wereldlijke verleden opzoeken die de condities aangeven die kunnen worden verwacht als de cyclus zich herhaalt. Wat dit inzicht in tijd zo belangrijk maakt is dat of het nou liefde, verraad of succes tot het mysterie van 2012 is, is dat iedere cyclus een kans in zich draagt, een keuzepunt, die ons toestaat een nieuw resultaat te kiezen voor het herhalende patroon. Het is dit begrip dat ons weg zal leiden van de destructieve keuzes die we in het verleden hebben gemaakt. Het laat ons tevens de meest geweldige mogelijkheden van ons leven zien.

Ik schreef Fractale Tijd met een doel voor ogen: om ons te helpen betere mensen te worden en om een betere wereld te bouwen. Met alle angst en onzekerheid die ontstaan is over 2012 en zelfs daarna biedt dit boek solide en op feiten gebaseerde inzichten over wat we realistisch kunnen verwachten wanneer de Great Cycle van de Maya’s eindigt in 2012. Ik nodig je uit om met me mee te gaan in deze krachtige nieuwe manier van denken over tijd en de toekomst. Als je altijd het antwoord hebt gezocht op de vraag: ‘Herhaalt de geschiedenis zich?’, dan zul je dit boek fantastisch vinden!

Gregg Braden

Praktische informatie

-Lezing Fractal Time - The Secret of Our Past, The Promise of Our Future! met Gregg Braden

Hoe kun je van de shift in 2012 het mooist mogelijke maken?

-23 april 2010: 19.30 - 22.00 uur

-Locatie: Theater Gooiland (Amrâth Grand Hotel), Hilversum

-Taal: Engels

-Entreeprijs: ¤ 39,- tijdelijke VROEGBOEKKORTING bij reserveringen èn betalen voor 28 februari 2010. Hierna betaal je de volledige prijs: ¤ 45,- incl 6% btw.

-Voor meer informatie: www.blizevents.com of 035 888 4628


-Workshop The Divine Matrix - The Language of the Heart met Gregg Braden & Howard Martin

Wijsheid en technieken om je hartfrequenties af te stemmen op de nieuwe dimensie.

-Zaterdag 24 april 2010, 10.00 - 17.30 uur

-Locatie: Pim Jacobs Theater, Maarssen

-Taal: Engels

-Entreeprijs: 109 euro incl btw VROEGBOEKPRIJS bij reservering èn betaling voor 28 februari 2010. Hierna is de prijs 130 euro. Prijzen incl 19% btw.

-Voor meer informatie: www.blizevents.com of 035 888 4628