Livera Badmode 2006

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Het badpak is dus weer helemaal terug en hoe! Met een badpak mag je deze zomer weer gezien worden en ben je gewoon hip! De lijn van Livera tekent zich door elegante belijningen en sexy, diepe décolletés. Enkele opvallende details: kunststof ringen, lage rug, rimpeltouwtjes, kraaltjes, riempjes en mooi vlechtwerk. Deze zijn tevens verwerkt in de populaire bikini-lijn van Livera. Ook voor een cupmaatje meer kan je bij deze badmodespecialist terecht!

Fantasie- en kleurrijk

In de badmode voeren de kleuren roze, turqoise, oranje en groen, verwerkt in bladprints, strepen en fantasieprints, de boventoon deze zomer. Een serie met bladprint in zowel roze als turqoise steekt met kop en schouders boven de rest uit. Hiervan is onder andere een halterbikini met shortje verkrijgbaar en, om het geheel af te maken, een bijpassende rok.

Afbeelding verwijderd door redactie

Met Livera's serie 'Mix & Match' kan je je outfit zelf naar eigen wensen samenstellen. Ideaal als je bovenmaat niet overeenkomt met je ondermaat. En er is keuze in overvloed: beugelbikini's, push-ups, tankini's, triangelbikini's, tailleslips en boxers. Deze lijn is te verkrijgen in een uni-variant in roze en groen, en een streepserie met oranje en turqoise als hoofdkleuren.

Afbeelding verwijderd door redactie

Met het oog op het WK voetbal in Duitsland heeft Livera een oranje triangelbikini met voetbal en 'Goal' op de slip. Hier moet men Marco van Basten even op wijzen, misschien helpt het om de wereldtitel te winnen!

Sexy badmode

Lingerie is al jaren verleidelijk en sexy te noemen, maar nu mag de badmode dat ook zijn! Livera heeft een prachtige badmodelijn in het zwart, koraal en wit die door het gebruik van strass-steentjes en metalen ringen luxueus en sexy aan doet.

Afbeelding verwijderd door redactie

Nieuw is de semikini: een bikinitop die met een metalen ring aan de slip vast zit. Het middenstuk is elegant, en het geheel doet heel vrouwelijk en glamoureus aan. Wit is dè kleur deze zomer, maar wees niet gevreesd: deze lijn is goed gevoerd en het schijnt dus niet door!

Conclusie: In de badmodecollectie van Livera mag je gezien worden deze zomer!

Voor meer informatie en verkoopadressen: www.livera.nl.