Als je haar maar goed zit...

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Het leek wel of de hele Nederlandse pers was uitgelopen om de prijsuitreiking van de Coiffure Awards te verslaan. De bekende Nederlanders liepen - uiteraard goed gekapt - lachend, poserend en spelend met de camera's over de rode loper naar Studio 21, net als de hordes kappers. Marielle Bastiaansen had zich voor de gelegenheid in een prachtige gouden creatie van Chick on a Mission gehesen. Ze was als VIP aanwezig, maar maakte ook opnamens voor haar programma 'Looking Good'. Van de partij waren onder andere Xandra Brood, Fabienne de Vries, Sonja Silva, Valerie Zwikker, Rosanna Lima, Victoria Koblenko, Henk-Jan Smits, Judith Osborn, Micky Hoogendijk, Annette Barlo, Chazia Morali, Mari van de Ven, Leontien van Moorsel, Monique Sluyter, Barry Hay, Kristina Bozilovic, Diana Matroos en Marijke Hellwegen.


And the winner is...

In 2006 mag kapper Berni Ottjes van Burny's uit Hulst zich een jaar lang de beste kapper van Nederland noemen. Zijn multiculturele collectie sprak de jury aan: "Ik heb hier echt mijn nek voor uitgestoken en ben erg blij dat de jury dat heeft gehonoreerd. In de kapsalons zie je ook steeds meer soorten haar van mensen uit verschillende culturen en ik vond het een mooi thema om dat te laten zien." De award ontving hij uit handen van niemand minder dan Marco Borsato, die later op de avond nog een spetterend optreden gaf.


Vorig jaar sleepte Andy Uffels de titel 'Hairdresser of the Year' in de wacht en dat legde hem geen windeieren. Met zijn B-Academy voor aanstormend haar- en visagietalent gaf hij na de nominaties een wervelende show waarmee hij liet zien hoe het er voor- en achter de schermen aan toe gaat. De kapsels waren uitdagend, vernieuwend en uitzonderlijk creatief.


www.coiffureaward.nl