Passion Flower

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Waar het vooral om gaat dit seizoen zijn de ogen. Die springen er uit. Op de catwalks waren veel smoky eyes met uitgevaagde eyeliner, brutale ogen met krachtige kleuren en zwaar omlijnde hertenogen te zien. Colour Perfection Duo Eyeshadow van Max Factor, de nieuwe serie poeder oogschaduw, is een goede weergave van de overvloed aan levendige en glanzende kleuren van dit seizoen. De lijn biedt keus uit pink roze, sprankelende goud- en bruintinten en glanzend zwart en leisteen grijs.

Afbeelding verwijderd door redactie

De oogleden krijgen veel kleur, tot onder de wenkbrauwen en zelfs in de ooghoeken. Roze en mauve zijn dit seizoen de tinten, te vinden bij Max Factor's Colour Pefection Duo Eyeshadow en groen is te vinden in de gelimiteerde oplage Powder Dip Eyeshadow. Deze losse poederoogschaduw breng je aan met een speciale applicator. Het vereist een beetje een vaste hand en veel oefenen, maar na een paar keer kan je deze op een mooie manier aanbrengen.

Max Factor Colour Perfection Duo Eyeshadow is verkrijgbaar in de kleuren: Supernova Pearls, Dawning Gold, Star Studded Black, Blooming Passion en Sparkling Sirius. De adviesprijs is ? 9,95

Powder Dip Eyeshadow in gelimiteerde oplage is verkrijgbaar in Green. De adviesprijs is ? 7,95
Verkrijgbaar sinds 15 mei!