Fashion Theme: Dress Red Day!

Mode & trends door Madelon
Komende zaterdag, 29 september, is het Dress Red Day! Dé dag om iets roods te dragen, om zo aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. Een ontzettend leuk en goed initiatief van de Hartstichting!

Op het jaarlijks terugkerende Dress Red Day vraagt de Hartstichting aandacht voor hart- en vaatziekten bij vrouwen. Want dat mannen deze ziektes krijgen is algemeen bekend, maar ook vrouwen worden regelmatig slachtoffer. Hart- en vaatziektes zijn zelfs de nummer één doodsoorzaak bij vrouwen! Hoog tijd dus om hier extra aandacht voor te vragen.Hoe kun je meedoen?

Je kunt simpelweg aantonen dat je betrokken bent door iets roods te dragen op deze zaterdag ? al is het maar een armbandje, sjaal of top, alles mag! Daarnaast worden er in aanloop naar 29 september én op de dag zelf tal van evenementen georganiseerd en vraagt de organisatie iedereen om Dress Red Day zo actief mogelijk te promoten. Ook kun je lid worden van de Dress Red Day Facebook, waar winacties, evenementen en andere leuke dingen op gepost worden. Allemaal voor awareness voor hart- en vaatziekten bij vrouwen!

Ze gaat in het rood!
Speciaal voor Dress Red Day geeft Ze.nl je inspiratie om weer allerlei fijne, nieuwe dingen te shoppen, natuurlijk in het rood!


Wij gaan zaterdag 29 september in het rood! Doe jij ook mee aan Dress Red Day?