Catwalkshow Mart Visser

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Bij binnenkomst op het overdekte terras voor de ingang van het Zuiveringsgebouw op het Westergasterrein, dat voor deze gelegenheid omgedoopt was tot ?Terrazza?, viel gelijk het relaxte sfeertje op. Iedereen was natuurlijk in een zomerse bui en onder het genot van een drankje en swingende lounge muziek was het kijken en bekeken worden in afwachting van de catwalkshow.

Zo spotten wij onder andere een stralende aanstaande moeder Chazia Mourali met haar partner neurochirurg Marc Schröder (niet op de foto), imago styliste Dyanne Beekman en visagist/kapper Mari van de Ven, make-up artist Leco van Zadelhof in gezelschap van presentatrice/actrice Ellemieke Vermolen (zie foto onder) en Regilio Tuur kwam lekker hip aanscheuren op zijn scooter met achterop zijn blonde accessoire voor deze avond.


Naar mijn mening kan Mart Visser terugkijken op een zeer geslaagde presentatie van zijn prêt-à-porterlijn voor de zomer van 2007. Ik ben in ieder geval erg enthousiast en wil je een grotere afbeelding bekijken, klik dan op een foto voor een vergroting. Voor meer informatie over deze couterier kijk dan op www.martvisser.nl.