Feestelijke Must-Haves

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Chique met Chanel

Dit model van Chanel kun je het hele jaar dragen. Goud is nog steeds helemaal in en bij deze bril goed vertegenwoordigd, in combinatie met een warme mosgroene kleur. Het Chanel logo is natuurlijk duidelijk herkenbaar en zorgt ervoor dat dit montuur een ware wannahave is voor fashionista's onder ons.


Chique Chanel - ? 215,-

All I want for Christmas is Dolce & Gabbana

Met deze zonnebril van de handen van de bekende topontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana ben je in één klap in het bezit van hét accessoire van vandaag de dag. Groot montuur, gouden details en een opvallend merklogo op beide pootjes, het mag allemaal. Sterker nog, het móet volgens de modekenners! Deze bril is dus een ware must-have, ook voor de wintermaanden. Want hoe vaak schijnt de zon niet op eerste kerstdag of heb je tijdens een autorit in december toch naar het dashboardkastje moeten graaien op zoek naar je zonnebril? Trakteer jezelf of je partner deze kerst op een echte Dolce & Gabbana, zodat je klaar bent voor de winterzon. Naast de afgebeelde rode kleur is deze glamoureuze zonnebril verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin/tijger, grijs, lichtblauw/grijs en doublé.


Dolce & Gabbana - ? 247,-

Christmas special van Bvlgari

Bvlgari maakt de feestdagen met deze bril wel érg exclusief. Het betreft hier namelijk een special edition uit de Astrale lijn van dit Italiaanse modemerk. De Astrale vindt zijn oorsprong in de juwelencollectie van Bvlgari. Zo zie je dit krachtige symbool terug in Bvlgari's ringen en kettingen. En op deze speciale uitvoering prijkt hij, inclusief Swarovski kristallen, prominent op de pootjes. Deze blikvanger is beperkt leverbaar bij de erkende Bvlgari dealer. Hij is er in de kleuren bruin, donker grijs, camel, havana-bruin en ook in deze zwarte uitvoering met zilveren Astrale.


Bvlgari - ? 480,-

Deze modellen zijn verkrijgbaar bij Luxottica Nederland: 023 - 523 2800