Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Hoe draag je? T-shirts met tekst?

Yep, T-shirts met teksten zijn hot! We zien ze overal op straat: van shirts met grappige woordspelingen tot tee’s met wijze spreuken. Ze zijn er natuurlijk al jaren, maar dit seizoen draait het erom hoé je ze draagt.
 
Met een T-shirt met tekst kun je een statement maken zonder je mond open te doen. Een geweldige manier om met de wereld te communiceren dus. Hoe origineler de kreet, hoe beter. Een grappige, dubbelzinnige tekst, gewoon een leuke quote of een uitspraak met een sarcastische ondertoon. Deze zomer draag je ze lekker nonchalant, het liefst een maatje te groot. Ons zusje Fashionscene geeft drie suggesties.
 
Look 1: Broekpak
Je kunt gaan voor een quote of een grapje, maar natuurlijk ook voor je favoriete stad! Jessica Alba draagt haar ‘Paris’ T-shirt onder een chic broekpak. Een pak hoeft helemaal niet saai en statig te zijn: met een statement shirt geef je een stoere, nonchalante twist aan je look. Ook Jessica’s slip-ons zorgen ervoor dat het geheel niet te netjes wordt.


 
Look 2: Denim day
Revenge-actrice Ashley Madekwe gaat vaak voor supervrouwelijke rokjes en jurkjes, maar zo af en toe (zoals ze op haar blog Ring My Bell vertelt) wijkt ze uit naar een jeans. Soms is niets beter dan een goede jeans, een statement T-shirt en je favoriete hakken. Simpel, casual, maar toch chic. Wij moeten het haar nageven: ze ziet er super uit.
 
Look 3: Oversized
De Britse presentatrice en dj Fearne Cotton verscheen in Londen met een ware levensles op haar shirt: ‘You can always get what you want’. Ook zo’n stoere look creëren? Combineer je shirt met een oversized jack, een skinny jeans en een sandaal met een klein hakje. Klaar om te shinen! En trouwens, een pakkende tekst op je shirt is dé manier om contact te leggen met knappe mannen…
 

 
Kijk voor meer outfitinspiratie, hippe modetrends en stijladvies op ons zusje Fashionscene.nl!
 
Welke tekst past het best bij jou?