Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Wear your body

In deze bodywear-lijn wordt vrouwelijkheid gecombineerd met de traditionele Wolford-breitechniek. Het is gebaseerd op de zogenaamde Mix & Match; een gedurfde combinatie van verschillende stoffen, materialen en dus ook structuren. De topjes zijn verfijnd, de blouses hebben een mooie lijn, de jurkjes sluiten mooi aan en de pakken zijn om door een ringetje te halen.


Je vindt romantische elementen terug in deze kledinglijn, maar ook etnische invloeden in bepaalde prints en in het kant. Door het gebruik van natuurlijke vezels zoals katoen, wol, kasjmier, zijde en viscose voelt deze kleding aan als een tweede huid en dat maakt deze kledingstukken weer onweerstaanbaar. Je vindt in deze lijn een mengeling van blouses, cardigans, topjes, broeken, rokken en natuurlijk ook diverse bijbehorende leggings, banden en zijdesjaals. Deze mode is ook wel stedelijk elegant te noemen, met veel zwart en wit. Echt iets voor de moderne vrouw van nu!


Wolford is onder andere verkrijgbaar bij de Bijenkorf en bij de betere modespeciaalzaak. Je vindt de vestigingen van Wolford zelf in de steden Amsterdam, Breda, Den Haag, Haarlem, Laren, Maastricht, Oegstgeest, Rotterdam en 's Hertogenbosch. Klik voor adressen en meer verkoopinformatie door naar de officiƫle website: Wolford.com.
http://vrouwen.nl/documents/e1/14/e114bc8438d0753ba1ed49f457994a1d.jpg

Klik ook door naar:
Wolford's Hot Legs