Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Hot Legs

Vrouwelijk, licht en levendig met een tikkeltje romantiek, zo is de gehele Wolford lijn 2007 het beste te omschrijven. "Zien is verleiden," zo redeneert de directeur van Wolford. De nieuwe creatief directeur Antonio Berardi heeft dat goed in zijn oren geknoopt, want dat geldt zeker voor Wolford's beenmode van 2007. Hun Legwear is daarom verleidelijker dan ooit en zal menig vrouw - én man! - enorm aanspreken.


In de Legwear - panty klinkt te plebs voor deze lijn - vinden we verschillende stijlen en elementen terug. Mysterieus kant en mystieke figuren, maar we zien ook Spaanse invloeden. De hold-ups zijn mijns inziens een beetje simpel, maar daarentegen wel weer erg sexy. Gedragen onder een simpel zwart jurkje komt deze Legwear het beste tot z'n recht en maak je de blits op elke party!

Wolford is verkrijgbaar bij de Bijenkorf en bij de betere beenmodespeciaalzaak. Je vindt de vestigingen van Wolford zelf in de steden Amsterdam, Breda, Den Haag, Haarlem, Laren, Maastricht, Oegstgeest, Rotterdam en 's Hertogenbosch. Klik voor adressen en meer verkoopinformatie door naar hun website: Wolford.com.
http://vrouwen.nl/documents/e1/14/e114bc8438d0753ba1ed49f457994a1d.jpg