Wolford Lingerie

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De lingerielijn is pas sinds enkele seizoenen toegevoegd aan de trendcollectie van Wolford, maar het lijkt wel alsof ze al jarenlang lingerie creëren. Voor de lingerie wordt gebruikt gemaakt van het meest exclusieve kant en de lijn bevat een grote variatie aan verschillende kleuren en tinten; voor elke huid wat wils. En het oogt ook nog eens erg mooi en exclusief.


Wolford onderscheidt zich sowieso van 'de rest' door het gebruik van zeer hoogwaardige, luxueuze materialen, zo ook in hun lingerie. Ze gaan voor maximaal comfort en een luxueuze uitstraling. De hoge kwaliteitseisen van de vrouw daarbij in ogenschouw houdende. Hun lingerie heeft daarom een perfecte pasvorm en door de zachte materialen komt de vrouwelijke belijning mooi tot uiting.


Omdat Wolford lingerie zit als een tweede huid, leent het zich daarom ook zeer goed om gedragen te worden onder bijvoorbeeld bruidskleding. Ze hebben zelfs een Wolford Bridal Collection, dat exclusief wordt gedistribueerd door Poirier modellen BV en is daardoor uitsluitend verkrijgbaar bij de bruidsmodespecialist.


Wolford is onder andere verkrijgbaar bij de Bijenkorf en bij de betere beenmodespeciaalzaak. Je vindt de vestigingen van Wolford zelf in de steden Amsterdam, Breda, Den Haag, Haarlem, Laren, Maastricht, Oegstgeest, Rotterdam en 's Hertogenbosch. Klik voor adressen en meer verkoopinformatie door naar hun website: Wolford.com.


Klik ook door naar:
Wolford's Hot Legs
Wear your body