Ready for the Summer!

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Orientalism

is een folkloristische, ietwat etnische lijn met kleurtjes waar menig beachbabe zich toe aangetrokken zal voelen! De kleuren zijn helder en vrolijk, en de prints bestaan uit bloemen of ze zijn geïnspireerd door elementen uit de Balinese kunst. Tevens is in deze lijn gebruik gemaakt van glasparels, kant en schelpen. De nadruk ligt op het decolleté, dat door gebruik van bustehoudercups mooi uitkomt. Ook zijn de bandjes te verwijderen, waardoor je een mooie streeploze schouderpartij creëert.


De modellen uit de Tuxedo-lijn zorgen ervoor dat elke vrouw zich een diva voelt! Het zijn extravagante modellen met veelal hoge tailles die doen denken aan Rita Hayworth en Ava Gardner in de vijftiger jaren. Maritieme strepen worden gekoppeld aan één enkele witte of turkooise kleur, en door riemen en knopen benadrukt. Desalniettemin is deze lijn op en top vrouwelijk te noemen, waarin je graag gezien zal worden!


In de Soft Comfort-lijn vind je voornamelijk de kleuren magenta en turquoise terug, met hier en daar een beetje bling. De bikini's en badpakken in deze lijn hebben een klassieke snit, waardoor ze perfect zitten. Erg leuk zijn tevens de accessoires, zoals bijvoorbeeld het overslagtopje, dat je even snel over je zwemkleding om kan binden. Altijd handig voor als je een ijsje wilt gaan kopen op de boulevard, maar niet alleen in je bikini wilt lopen!


Wolford is verkrijgbaar bij de Bijenkorf en bij de betere beenmodespeciaalzaak. Je vindt de vestigingen van Wolford zelf in de steden Amsterdam, Breda, Den Haag, Haarlem, Laren, Maastricht, Oegstgeest, Rotterdam en 's Hertogenbosch. Klik voor adressen en meer verkoopinformatie door naar hun website: Wolford.com.


Klik ook door naar:
Wolford's Hot Legs
Wear your body
Wolford Lingerie