ABOUT YOU waardebon: zo scoor je 20% extra korting!

Mode & trends door Sandra[ BEKIJK DE WAARDEBON CODE VOOR 20% KORTING ]


De ABOUT YOU waardebn van dit moment geeft maar liefst 20% extra korting! Deze unieke waardebon is exclusief beschikbaar voor bezoekers van Ze.nl. Uniek, omdat normaal een waardebon van ABOUT YOU maximaal 10% korting geeft. Dat er dus nu 20% korting wordt gegeven met deze ABOUT YOU waardebon is dus best wel speciaal. De kortingspotters van Ze.nl laten deze kans uiteraard niet aan jou voorbij gaan en delen graag met jou deze korting!

Maximale kortingen in de outlet van ABOUT YOU

Mocht je geen gebruik kunnen maken van de ABOUT YOU waardebon, kijk dan eens op de speciale SALE en outlet-pagina van ABOUT YOU. Hier vind je allerlei items tegen aanzienlijke kortingen. Deze kortingen kunnen oplopen van 10%, 15% tot soms wel 70% korting op de oorspronkelijke prijs. In de outlet vindt je artikelen welke bijvoorbeeld out of stock raken of restanten van een collectie. Dat wil overigens niet zeggen dat deze artikelen uit de mode zijn of kunnen worden gezien als "left overs". Veel van deze artikelen zijn vaak gewoon super trendy items en staan bij de meeste winkels nog gewoon vermeld in de huidige voorraad.

Gebruiksvriendelijke site

De site van ABOUT YOU is erg gebruiksvriendelijk. Zo is het aanbod van items erg overzichtelijk gepresenteerd. Ook zijn de prijzen en eventuele kortingen direct inzichtelijk. Tussen het aanbod van items vindt je ook veel outfit suggesties. Erg handig, want zo shop je eenvoudig je gehele outfit bij elkaar en is het direct inzichtelijk wat de kosten zijn.


Service is gewoon erg goed!

Naast de enorm hoge welkomstkortingen, waardebonnen en deals die je bij ABOUT YOU kunt scoren is de service ook zeker een groot pluspunt. Verzendkosten betaal je bijvoorbeeld niet. Ook het retourbeleid is zeer soepel. Je krijgt maar liefst 100 dagen de tijd om te beslissen over je aankoop. Ideaal als je toch niet helemaal tevreden bent over net dat ene item. Heb je een probleem met een artikel, dan biedt de telefonische helpdesk van ABOUT YOU uitkomst. Deze helpdesk is bereikbaar op 0800 02 29 967 en staat je van s'morgens vroeg tot s'avond laat te woord met antwoord op je vraag. Ook op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst en je wilt deze nog wijzigen, kunnen zij je van dienst zijn.

De helpdesk is niet alleen voor bestellingen. Ja kan deze ook contacten over vragen over producten welke op de site van ABOUT YOU te koop zijn. Veel product informatie vindt je zelf al op de site zelf, maar de klantenservice van ABOUT YOU kan je waarschijnlijk uitgebreidere informatie verstrekken. Daarnaast is het mogelijk contact met ABOUT YOU op te nemen via de mail. Dit is handig als je een vraag hebt waar iets meer hulp bij nodig is of indien je het niet uitkomt om telefonisch contact op te nemen met ABOUT YOU.

Extraatje bij je bestelling

Last but zeker not least. Heb je eenmaal je bestelling gedaan, dan ontvang je binnen enkele dagen je bestelling per post. Soms ontvang je bij je bestelling een extra waardbon. ABOUT YOU doet dit omdat ABOUT YOU graag wilt dat je opnieuw besteld bij de webshop. Daarnaast verspreid ABOUT YOU regelmatig een waardebon via de mail. Deze mail ontvang je als je al een keer bij ABOUT YOU hebt besteld.

Hier vul je de ABOUT YOU waardebon in:

1. Ga naar de website van aboutyou.nl

2. Kies je items

3. Ga naar afrekenen in de webshop

4. In het afrekenproces wordt je gevraagd om een waardebon

5. Vul de waardebon code in, deze wordt automatisch verrekend met je bestelling

Heb je de 20% waardebon gemist?

Kans gemist? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Ze.nl en ABOUT YOU, dan weet je zeker dat je de waardebon als eerste ontvangt. Uiteraard kan je ook speciale kortingscode pagina in de gaten houden, bij een beschikbare waardebon zetten wij deze op deze speciale pagina.