Sprankelen met Dolce&Gabbana

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Oorstekers: 95 euro

Bubbles

Fris, jong en kleurrijk - zo wordt D&G Bubble omschreven. Deze collectie is echt ontworpen voor de actieve zomerdagen. De originele 'western-style'-ketting is voorzien van het logo dat sierlijk aan de ketting is bevestigd. Daarnaast bevat deze collectie armbanden, ringen en oorbellen, die opgesierd zijn met frisse kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor flitsende oorstekers met daarop het logo in wit of turquoise. Dit zorgt voor een zomerse look en een grappig effect.


Armband: 99 euro - Collier: prijs onbekend bij de redactie

Sparkles

In de collectie D&G Sparkles komen we armbanden en oorstekers tegen waarop glinsterende kleine kristallen zijn aangebracht. De sieraden in deze collectie zorgen dat je een sprankelende indruk maakt. Het Dolce&Gabbana-logo is verwerkt in de sieraden in een sierlijk lettertype. Op die manier draag je wel sieraden met daarop de merknaam, maar je hebt niet het idee dat je reclame loopt te maken. Wie voor luxe gaat, moet echt eens naar de D&G Sparkles-collectie kijken.

Horloges

Zoek je nog een leuk horloge? Dan ben je bij Dolce&Gabbana ook aan het goede adres. Eigenlijk is de Logoside extension ontworpen voor mannen, maar door de kleurencombinaties, zoals zilver en roze is hij ook geschikt voor dames. De diamantjes zorgen voor een luxe look. Volgens de ontwerpers is dit model horloge echt een trendsetter.

Ga je voor glamour dan past Cheyenne echt bij jou. Het horloge ziet er op en top vrouwelijk uit met de opvallende steentjes. Dit is geen horloge meer maar een echt pronkstuk. De schitterende kleuren zorgen er bovendien voor dat het niet zo'n standaard zilveruurwerkje is.

Kortom: de nieuwe collectie van Dolce&Gabbana heeft voor ieder wat wils. Misschien niet het perfecte cadeautje voor jouw moeder, maar in ieder geval leuk als presentje voor jezelf.