Viva la Juicy!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

...er leuk uit zien in een sportpak! Een vriendin met Juicy rommelde graag met haar Juicy-ass door het huis. Mijn pak voelde niet als het hare. Ooit zou er een Juicy komen, al moest ik er een moord voor plegen.

Vier maanden later (intussen half dood omdat ik zo lang zonder heb moeten doen) staan ik en mijn vriendin in een Super Jet set store te St. Moritz. Zodra ik de winkel binnenstap voel ik dat mijn droom vandaag werkelijkheid gaat worden. Van de zenuwen ruk ik alles wat ook maar lijkt op Juicy uit het rek. Het gevolg is, dat ik zes uur later nog sta te passen en te twijfelen. Het gaat als volgt: Ik trek een Juicy aan, gooi het gordijntje van het pashok open, loop naar de spiegel (met een vragend oog kijkend naar mijn vriendin) draai een rondje, zeg; "ah.. hm.. ah", ga terug het pashok in en trek de volgende aan. Uiteindelijk moet ik toch echt gaan kiezen. Het wordt de blauwe, met bijpassende boots. De rest van de winter lopen ik en mijn juicy samen over deze aardbol.

Aangezien de zon zijn eerste stralen heeft laten zien, moet er weer gesport worden. Inmiddels drie Juicy's verder vind ik het totaal niet erg. Elke vorm van beweging is weer een reden om erin te glijden. Zo joggen we elke morgen langs de Cap en wordt er vele malen getoeterd en ge-jelt. We voelen onze ego's groeien en werken tegelijkertijd aan onze body's. Juicy verandert mijn leven. Ik wil ermee opstaan en ermee slapen.

Met grote overtuiging schreeuw ik het van de daken: "Viva la Juicy, Viva la Difference!"

"Wanna marry me?" 

Geschreven door Mimi