Eigentijdse monturen van Anne et Valentin

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Anne et Valentin

biedt kleurrijke, excentrieke monturen. Het gebruik van kunststof geeft de brillenlijn een geheel eigen identiteit en herkenbare look. Bij het ontwerp staat de uiteindelijke drager centraal. Het montuur accentueert de identiteit van de drager. Door de eigenzinnige ontwerpen zijn brillen van Anne et Valentin vaak geliefd bij uitgesproken, karakteristieke types. Veelgebruikte materialen zijn, naast kunststof, titanium en roestvrij staal. Veelkleurig of juist in één tint: het resultaat is altijd origineel en herkenbaar.


Dit seizoen biedt Anne et Valentin een grote diversiteit aan nieuwe, opvallende modellen. De collectie zit vol echtheid en elegantie. Alle aspecten die kleur geven aan het leven van vandaag vind je terug in de monturen. De nieuwe collectie bevat diverse retro-chic monturen, met een knipoog naar de fifties.


Daarnaast is er de urban look met contrasterende kleuren en een energiek lijnenspel. Kies je voor knallend geel, kristalgrijs of hoogrood? Voor speels of juist meer zakelijk? Van veelkleurig tot effen en van rond tot hoekig, er is voor elk wat wils in deze nieuwe collectie exclusieve monturen.


De collectie van Anne et Valentin is verkrijgbaar via exclusieve winkels in Europa, de Verenigde Staten en Japan. De monturen hebben een adviesprijs vanaf ?219. Neem voor verkoopinformatie contact op met Eyewear Studio via 070-396 9286 of mail naar eyewearstudio@xs4all.nl. Meer informatie vind je op www.anneetvalentin.com.

Afbeelding verwijderd door redactie