Fashion Week: Graffiti Support by TASCH

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Het publiek kon aan de deur wristbandjes kopen en werd binnen meteen door naar beneden gedirigeerd. Beneden traden diverse performers op, waaronder Rowena, de vriendin van Lange Frans en het geheel werd door diverse artiesten aan elkaar gerapt. De pers en genodigden mochten boven plaatsnemen en hadden zo goed zicht op de modellen. Ook was er aan het eind van de run ruimte voor de modellen om uitgebreid voor ons te poseren. Dat was ten opzichte van de vorige keer dus veel beter geregeld!


Natascha heeft haar inspiratie altijd al van de straat geplukt en ook voor deze Graffiti Support-collectie was ze inspired by street. Dat uitte zich met name in de opvallende, kleurrijke prints op de kleding, die lijken op graffiti's, die je op menig muurtje in Amsterdam kunt tegenkomen. Deze - veelal tijdelijke - straatkunst wilde Natascha op deze manier vereeuwigen en dat is haar goed gelukt!


Graffiti Support

bestaat voornamelijk uit relaxwear; kleding dat je snel even aanschiet als je de stad in gaat of naar het strand. Er kwamen diverse tanktops, tees en hoodies (sweatjasjes met capuchon) voorbij, in de kleuren zwart, grijs, bruin en wit met daarop de blow-up graffitiprints in de kleuren (neon) roze, geel, paars, rood en lichtblauw. Dat zorgde voor verrassende contrasten en in het oog springende combinaties! Het geheel doet - ondanks de felle kleuren - heel unisex aan, dus het is helemaal van deze tijd!


Tegen het eind van de show presenteerde Natascha ook een aantal jurken in lichtroze en wit tinten. Ook hier zag je de graffitiprint terug, de rode draad van de collectie Graffiti Support. De jurken waren lang en sierlijk, niet echt voor de standaard vrouw. Sommigen hadden een strik op de rug, andere weer een V-hals. Erg leuk vonden we de asymmetrische onderkant, waardoor het model zeker niet standaard te noemen is. Beetje jammer dat door de stof (wellicht katoen) het allemaal wat stugger zat, waardoor sommige jurken totaal niet mooi vielen. De superleuke prints en vrolijke kleuren maakten echter veel goed!

Natascha heeft met Graffiti Support een heel aparte collectie op de markt gezet, die zeker in Amsterdam zal aanslaan. Want als je TASCH draagt in Amsterdam, dán pas ben je hip en dát heeft Natascha maar mooi voor elkaar gekregen!


Meer weten over TASCH? Surf naar My Love Engine.