Blijf bij de tijd

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Naast functioneel zijn horloges tegenwoordig ook een onmiskenbaar fashion statement. Net als het juiste sieraad kan het juiste horloge je outfit nét even dat beetje meer geven. Op www.watches-jewels.nl vind je een aantal topmerken terug. De nieuwe modellen zijn groot en opvallend, maar ook voorzien van subtiele details. In ieder geval geen horloges om onder je mouw te verstoppen!

Moschino Hours & Minutes

Achter de collectie van Moschino Hours & Minutes schuilt de creativiteit van de Italiaanse modeontwerper Franco Moschino. Hij zette zich af tegen traditionele ontwerpen en gaf zijn collecties altijd iets vrolijks en licht ironisch mee. Met symbolen en bedels wilde hij een boodschap van vrede en liefde overbrengen. De nieuwe collectie horloges is kleurrijk en bedoeld voor onconventionele mensen, die zich jong voelen en een positieve kijk op het leven hebben.

Afbeelding verwijderd door redactie


Neem nou dit Don't be 2 late-model (foto links): met maar liefst vijf uurwerken kom je met dit horloge echt nooit meer te laat! Voor moderne hippies is er het Time 4 Pendant-model (foto rechts). De ludieke hartjes en peace signs tonen waar je voor staat, terwijl je tegelijkertijd stijlvol voor de dag komt. Het vijfdubbele horloge is bij de juwelier verkrijgbaar voor ?295, de Time 4 Pendant is te koop voor ?150. Beide zijn in vele varianten verkrijgbaar.

Kijk voor verkoopinformatie op www.moschino-hoursandminutes.nl.

PZero Tempo

Wie Pirelli zegt, denkt al gauw aan snelle racewagens en Italiaanse klasse. Maar sinds 2002 brengt deze toonaangevende autobandenfabrikant ook een kledinglijn op de markt. En de dames- en herenhorloges van dit merk zijn sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. Pzero Tempo is een krachtige, stoere collectie, door de combinatie van Zwitserse technologie, innovatie, glamour en het thema sport. De naam PZero Tempo verwijst naar het type autobanden dat gebruikt wordt voor de Ferrari F40. Dezelfde print van deze banden is terug te vinden in de rubberen horlogebanden!

Afbeelding verwijderd door redactie


Wat denk je van dit op-en-top vrouwelijke roze horloge, met een band van echt krokodillenleer en diamantjes op de wijzerplaat (foto links)? En als je een écht speciaal cadeau voor je lover in gedachten hebt, is er dit exclusieve herenmodel (foto rechts). Het is voorzien van een chrono automatisch uurwerk en de hele kast is afgewerkt met diamanten. Het damesmodel is verkrijgbaar voor ?1.055 en het herenhorloge voor ?8.470, bij de betere juwelier. Is dit je toch net iets te gortig? Er zijn al horloges uit de PZero Tempo-collectie verkrijgbaar vanaf ?495.

Kijk voor verkoopinformatie op www.pzero-tempo.nl.

Skagen

Houd je van moderne en strakke designs? Skagen biedt Deense degelijkheid voor een aantrekkelijke prijs. In 1991 begon het bedrijf Skagen Designs als een avontuur, geïnspireerd door de mooie omgeving van een Deens vissersdorp. Inmiddels is het uitgegroeid tot een label van internationale allure. Kenmerkend voor de horloges zijn het innovatieve ontwerp en de hoge kwaliteit. Veelgebruikte materialen zijn leer, staal en titanium. De vormgeving is strak en elegant. De modekleuren zwart en wit vind je duidelijk terug in de nieuwe collectie.

Afbeelding verwijderd door redactie


Voor de modebewuste vrouw is er dit model uit de Studio-lijn (foto links), met een wit lederen band en een speciale witte laag op de rand van het uurwerk. Of neem dit herenmodel van ultralicht en duurzaam titanium (foto rechts). Het strakke, verfijnde ontwerp maakt van deze horloges tijdloze items. Het damesmodel is bij de juwelier verkrijgbaar voor ?175 en het herenmodel voor ?199.

Kijk voor verkoopinformatie op www.skagen.nl.