Mix & match met Miss Sixty

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Miss Sixty

werd opgericht in 1991 en heeft sindsdien in hoog tempo een plekje verworven in de modebranche. De collecties zijn bedoeld voor modebewuste jonge vrouwen die graag experimenteren. Door het combineren van verschillende elementen ontstaat jouw eigen image. Met de nieuwste collecties sieraden en horloges heb je hiervoor nu nog meer mogelijkheden!

Miss Sixty Jewels

De sieradenlijn van Miss Sixty biedt unieke ontwerpen van goede kwaliteit. Ze zijn vrouwelijk, uitdagend en lief. De nieuwe collectie van Miss Sixty Jewels combineert een stoere look met een vleugje romantiek. Trendy, kleurrijke elementen zorgen ervoor dat je er altijd hip bijloopt.

Afbeelding verwijderd door redactie


Ben je een luchtig type? Dan is deze armband met vlinders misschien wel iets voor jou (foto links). Of ga je toch voor de stoere ketting uit de Vintage-lijn (foto rechts)? De combinatie van doodshoofden, pareltjes en goudkleurige strikjes zorgt voor een verrassend effect. De armband is voor ?88 verkrijgbaar bij de juwelier, de ketting voor ?148. En natuurlijk zijn er nog veel meer mooie items te vinden in deze collectie.

Miss Sixty Time

De horlogecollectie Miss Sixty Time is de nieuwste aanvulling op het assortiment van dit merk. Kernwoorden zijn sterk, vrouwelijk en origineel. Houd je van een strakke, stoere look met een zacht randje, dan zul je je zeker kunnen vinden in de uitstraling van deze horloges.

Afbeelding verwijderd door redactie


Neem bijvoorbeeld het model Tommy (foto links): de stoere lederen band en het uurwerk waarin het logo van Miss Sixty terugkomt, maken dit een krachtig horloge. Als je houdt van een beetje glamour, is er het Square-model (foto rechts). De witte band en twinkelende Swarovski-steentjes maken zelfs van de meest stoere chica nog een fashionista! De Tommy vind je bij de juwelier voor ?116 en de Square kost je ?88. Beide zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

Kijk voor verkoopinformatie van de verschillende Miss Sixty-collecties op www.misssixtyjewels.nl.