Verfijnde accessoires van Roberto Cavalli

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Roberto Cavalli (Florence, 1940) is een internationaal bekende haute couture modeontwerper. Sinds 2002 brengt hij, naast zijn kledinglijn, ook verschillende horloge- en sieradencollecties op de markt. Deze high end collecties zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar. Dit jaar is de trend voor horloges en sieraden dat ze lekker groot en opvallend aanwezig mogen zijn. Kleurrijke ontwerpen met duidelijke details, zoals grote logo's en dierenprints. Maar ook verfijnde details zoals Swarovski-diamantjes zie je terug in de tweede helft van 2007.

Roberto Cavalli Timewear

Horloges hebben al lang niet meer alleen de functie van apparaten die de tijd aangeven. Ze worden meer en meer een onderdeel van je gehele outfit en een manier om je eigen stijl uit te drukken. De uurwerken van Roberto Cavalli Timewear zijn extravagant en sexy. Elementen die regelmatig terugkeren in deze collectie zijn dierenprints, slangen en asymmetrische vormen. De horloges zijn bedoeld voor trendgevoelige persoonlijkheden die niet bang zijn voor iets extreems!

Afbeelding verwijderd door redactie


Neem bijvoorbeeld dit Curvi-model met asymmetrisch gevormd uurwerk en gekleurde band van slangenleer (foto links). Of het in het oog springende goudkleurige Cleopatra-model, afgewerkt met Swarovski-steentjes (foto rechts). De stijl en voorkeuren van Roberto Cavalli vind je hier duidelijk in terug. Beide horloges zijn in meerdere varianten verkrijgbaar. De Curvi kost je ?260 en voor ?495 ben je de trotse eigenaar van de Cleopatra.

Kijk voor verkoopinformatie op www.robertocavalli-timewear.nl.

Just Cavalli Time

In 1998 breidde Roberto Cavalli zijn kledinglijn uit met de op jongeren gerichte collectie Just Cavalli. Frisse mode voor dynamische jongeren, die er graag trendy bij willen lopen. Puur en hip, maar tegelijkertijd ook luxe en sexy. In deze collectie zijn nu ook horloges verkrijgbaar onder het label Just Cavalli Time. De dierenprints vind je hier ook terug. Verder hebben de horloges een basic look, zijn ze modieus en komt het logo van Just Cavalli er vaak in terug. Ook in deze collectie is de stijl van Roberto Cavalli duidelijk herkenbaar, maar toch heeft hij de ontwerpen toegankelijk weten te houden.

Afbeelding verwijderd door redactie


Het model Just Snake (foto links) is voorzien van een slangenlederen band en het logo is duidelijk zichtbaar. Aziatische prints en rustige kleuren spelen de hoofdrol in het China-model (foto rechts). De prijs van de Just Snake is ?140, de China is verkrijgbaar voor ?175. Ook deze modellen zijn er in meerdere varianten.

Kijk voor meer informatie op www.justcavalli-time.nl.

Just Cavalli Jewels

Maar er is meer in de Just Cavalli-lijn. Na schoenen, tassen, parfums en horloges is de sieradencollectie Just Cavalli Jewels de jongste toevoeging op het brede assortiment. De sieraden zijn speels, extravagant en exclusief. Ze worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals handgeslepen kristallen. Terugkerende elementen zijn onder andere amuletten, draken en slangen.

Afbeelding verwijderd door redactie


De sieraden uit de nieuwste collectie zijn groot en opvallend. De onmiskenbare dierenprints en slangen kenmerken deze extravagante bedelarmband uit de Amuleto-lijn (foto links). En uit de Logo-collectie komt deze ketting met grote gouden schakels, fonkelende Swarovski-steentjes en een opvallend groot Cavalli-logo (foto rechts). De bedelarmband is verkrijgbaar bij de juwelier voor ?178, de Logo-ketting voor ?148. Ook hier zijn verschillende varianten beschikbaar.

Meer informatie is te vinden op www.justcavalli-jewels.nl.